lørdag 7. april 2007

GRILLSESONG!!!

Grillsesongen er (endelig) her og mange kvinner går kanskje inn i denne tiden med blandede følelser. Jeg gjør i alle fall det og det er muligens noen som kjenner seg igjen i dette:

* Jeg planlegger innkjøp og handler inn alt som skal i hus til en av vårens mange langhelger. Med 5 personer i familien hvorav tre har rimelig god apetitt, kan jeg love dere at jeg får mange stygge blikk fra personer bak meg i kassakøen.
* Jeg bærer ørten poser ut av butikken og setter alt på plass når jeg kommer hjem - samtidig som jeg lager en salat, koker ris og gjør kjøttet klart for grilling.
* Jeg ruller grillen frem, heller i grillkull og spruter på tennvæske.
* Etter at jeg har båret ut fat, glass og besikk + all maten, tenner jeg i grillen...
* Jeg gir min bedre halvdel beskjed om at grillen er klar og han kommer ut og legger kjøttet på grillen.
* Jeg dekker bordet, henter noen servietter og pynter med blomster fra hagen. Så roper jeg inn de andre familiemedlemmene. Min mann tar seg en tur ut på verandaen og snur kjøttet.
* Jeg finner frem drikke og vi setter oss til bords.
* Min mann tar kjøttet av grillen.
* Vi spiser og koser oss.
* Alle reiser seg fra bordet og jeg dekker av mens de andre forsvinner til sitt.
* Jeg vasker og rydder mens jeg trakter kaffe.

Og så kommer det beste delen av alt: Når jeg trett og mett endelig dumper ned i godstolen med en kopp kaffe, kommer det kjekt fra min kjære mens han klapper meg på kinnet:
" Var det ikke greit for en gangs skyld slippe og lage middag?"

God grillsesong folkens!

4 kommentarer:

Virtuella sa...

Hehe, den er herlig!
Fin blogg du har, men den er vanskelig å lese med den mørke bakgrunnen. Både de sorte og gull-bokstavene forsvinner nesten i bakgrunnen.

Petunia sa...

Bloggen min er rimelig ny og jeg har ikke helt bestemt meg for fargevalget enda. Det er veldig ok å få tilbakemeldinger på utsene og innhold. Man vil jo ta seg best mulig ut!Jeg har vurdert å bytte den lyse fargen. Den kommmer godt frem på min egen maskin. Men ikke på de stasjonære maskinene her hjemme... Den svarte skriften hadde jeg ikke noe problem å lese på noen av maskinene...Er det noen andre som synes skriften var utydelig???

halaisa sa...

Heisann Petunia du har en flott blogg men jeg må si meg enig med Virtuella at det er vanskelig å lese hva som står med den mørke bakgrunnen

blåggdama sa...

Flott blogg du har, blogspot rules ;)
Enige med de andre at det du ikke gjør det helt lett for oss lesere med mørk blå bakgrunn, men - men det er din blogg, din dagbok, og er du fornøyd så er det det viktigste. Sånn er regel nr. 1 i bloggverden :)

Men det var ikke verre for meg å lese enn at jeg kom inn hit på bakrommet for å si at du bør seriøst tenke på å bytte mann! Sånn oppførsel over grillingen kan ikke aksepteres 8-0
(Jeg håper det var tull?)