torsdag 19. april 2007

BESATT AV BLOGGING!


Jeg må bare innrømme det. Jeg er bitt av basillen! Jeg har i lang tid tenkt på å lage meg en blogg, men jeg er ikke akkurat den som hopper ut i det og liker å orientere meg litt før jeg setter i gang… Hvilken blogg skal jeg velge, tekst, farge layout… Ja, i det hele tatt tusen spørsmål… men nå er jeg altså godt i gang… Min egen blogg og greier… Ja, faktisk tre stykker har jeg nå på nettet..
Jeg har fundert litt på hvilket rart fenomen blogging egentlig er..
Dagbok på nett?
Før var det jo slik at man skrev dagbok i all hemmelighet og ingen måtte lese i den. Ikke din aller beste venninne en gang. Man låste den med tre hengelåser, minst, og puttet den underst i undertøyskuffen eller under madrassen og verden raste sammen hvis lillebror fikk tak i den… Nå er det mange som skriver om de samme tingene (og det som verre er) på nett til allmenn beskuelse og man kan egentlig lure på hvilket eksponeringsbehov vi mennesker har.
Men jeg er med på det jeg også… Sitter timer foran PC’en hver kveld, skriver og legger inn bilder.
Gud, hvor gøy det er… Herregud, hvor tid det tar!
Vaskerommet ser ut som det har blitt truffet av en orkan. Hybelkaninene stortrives og formere seg hemningsløst – i fred! Kjøleskapet skriker etter påfyll…
Men jeg har ikke tid. Jeg blogger!
Hvorfor bruke feriepengene på å reise når du kan drive med ”blogghopping” i din egen stue… Nesten gratis! Man finner en interessant blogg, snuser litt rundt og fra blogglisten der hopper man videre til noe annet som fanger oppmerksomheten… Og vips på noen timer har man vært en tur rundt i neste hele verden… Kjapt, rimelig trygt og billig!
Akkurat nå angrer jeg bare på en ting!
Hvorfor begynte jeg ikke med blogging for lenge siden?

9 kommentarer:

blåggdama sa...

Jeg syns bare det blir verre etterhvert, jeg ;)

Flott med tegning. Du er heldig som kan legge til tegninger på bloggen, det gjør den mer personlig. For det kan du vel innrømme, selv om dette er en dagbok så er det en "dagbok"?

Eller kanskje det bare er sånn for meg, he, he.

Petunia sa...

Stygt redd for det at man bare blir helt hekta! Ingen har rent undertøy lengre, ungene sulter, bikkjen sikler etter tur...Snart tar vel noen fra meg PC'en, kan jeg tenke meg!

Beate Larssen sa...

Artig tegning. Har kjent på den der ja, HUFF. Har til tider skula over skuldran æ og... kommer noen og konfiskere pc... Får æ ikke lov å blogge mer! NEI LIGG UNNA!!!!

Heklejenta sa...

Herlig lesing og artig tegning! :) Du skriver knakende godt.

betty sa...

Så tatt på kornet! Skikkelig bra. Tror jeg må lage meg en ny blogg jeg også... Har hatt vg blogg, men var ikke særlig fornøyd. Rotete. Blogpot lover bra og din blogg er kjempefin!!!

Petunia sa...

Takk for det! Alltid flott med litt ros! Kan absolutt anbefale blogpot. Det er like artig å blogge nå som i starten, selv om det har roet seg litt da. Og mange "venner" får man også!!! Jeg hadde selv en vg blogg og jeg er glad jeg skiftet....
Dagen hadde ikke vært det samme med vgblogg....for å snu litt på reklamen deres!!!

lisa sa...

OJ, Tror nok det er mange som kjenner seg igjen her:-)

kitt sa...

*knise*
Har ikke blogg selv, akkurat pga dette. Men til våren når jeg er ferdig med videreutdannelsen min, da er jeg redd for at dette blir meg.

Vanja sa...

Herlig tegning du har lagt ut:-)og helt enig med du, blogging blir man fort hekta på. Men du verden så koselig det er å titte innom alle kreative blogger...tiden flyr alltid fort i godt selvskap:-)
Takk for koselig kommentar hos meg, klem fra Vanja