torsdag 5. april 2007

La meg presentere "PETUNIA"

Hei!

Jeg en en kvinne på 42 år (2007) bosatt på Vestlandet. Gift og har to egne barn + et stebarn. Driver med litt forskjellig håndarbeid, men periodevis er jeg best på "ufo" - uferdige objekter.... jeg får skylde på familien. Ikke alltid det er like lett å få tid til egne ting...
Vi har tre husdyr - En hund og to katter. Hadde jeg hatt mer plass, hadde det nok vært flere..Kanskje når de to eldste flytter ut..(De er 19 og snart 16 år gamle) Minstemann er 8 og familiens filosof. Utrolig hva som kan komme ut av munnen hans. Han har konstant munndiare og kan være en liten plage for de to eldste.
Det neste husdyret jeg ønsker meg, er en liten minigris, tror jeg...eller en mops. Vi får se hva fremtiden bringer!
Da jeg traff min mann var han fast bestemt på at han aldri skulle kjøre i stasjonsvogn eller ha hund.... Vel nå kjører han rundt i nettopp det og har lyst på en hund til...That's my man!


Mitt egentlige navn er ikke Petunia, men da jeg skulle ha et nick, kom jeg ikke på noen som jeg likte. En dag snublet jeg over en nettside der man kunne skrive inn sitt egentlige navn og få det "oversatt" til Hobbit- eller alvenavn. Alvenavnet mitt var for vanskelig å uttale, men Petunia, som da er mitt Hobbitnavn, falt jeg for.
Å lage min egen lille blogg har jeg tenkt på lenge...så nå hive jeg meg i det og ser hvordan dette går......


EDIT!
Jeg har linken bloggen min opp mot Blogglisten, Bloggurat og Twingly for å se hvordan dette virker og om det er til å stole på.

Ingen kommentarer: