søndag 26. august 2007

Klar for høst!

Da er jeg klar for høsten!
Bøker er kjøpt inn, det er fullt opp med stearinlys i skuffene og garnkisten holder på å sprekke!
Jeg har fått tak i boken "abc for hekleentusiaster",
så nå har jeg ingen god unnskyldning for å ikke sette i gang med det prosjektet.
Derimot trenger ingen i familien å frykte at de får noe som er heklet i julegave i år.
Så store ambisjoner har jeg ikke...
Og som du ser, Frk. Badegakk, den obligatoriske koppen er med på bildet!
Det betyr kooooooos!!!!

21 kommentarer:

betty sa...

Skulle være nok å kose seg med det,ja. Den hekleboken kunne jeg godt ha tenkt meg. Har hørt mye bra om det.

Frk.Badegakk sa...

Jeg så ordet "bøker" i innlegget ditt på HF om at du hadde oppdatert bloggen, så da løpte jeg inn her for å titte!
Den boka skal jeg skaffe meg og! Jeg må bare ta meg råd først...*mumle noe om å bruke for mye penger på håndarbeidsrelaterte ting i forhold til budsjettet* (Til mitt forsvar er ikke budsjettet særlig stort i utgangspunktet...)
Og den obligatoriske koppen må med! Godt å se Petunia!=D
Når det gjelder det forrige innlegget ditt, så har jeg mobbet Thomas med at det nærmer seg siden jeg fant ut at det bare var et halvt år igjen=P
Han blir like oppgitt hver gang...*knise*

Prøver desperat å få lest hvilke bøker du har liggende der på bildet, men jeg skimtet kun en stieg ettellerannet bok. (Har ikke lest noe av han)
Selv har jeg 3 hyller med bøker å velge fra... men det er ingen unnskyldning for å ikke skaffe seg nye (brukte) bøker *plystre*

Petunia sa...

Bøkene på bildet er:
Birte Aartun: Krymp!
Anne B. Ragde: Arsenikktårnet
Anne B. Ragde: Berlinerpoplene og Eremittkreps
Per Petterson: Ut og sjæle hester
Liza Marklund: Nobels Testamente
Liza Marklund: På flukt og aldri mer fri
Anne Holt: Presidentens valg
Stieg Larsson: Menn som hater
kvinner.
Ja, jeg vet at jeg allerede har Berlinerpoplene og Eremittkreps som pocketbøker, men jeg kjøpte den siste innbundet fordi jeg ikke klarte å vente til den kom i billig utgave. Jeg må jo ha serien lik, vet du!
Så frk. Badegakk, hvis du vil ha de to første bøkene Berlinerpoplene/Eremittkrepsene GRATIS av meg, så gi meg et hint. Da er de på vei i morgen.
Grunnen til at de ble så mange bøker, er at jeg lot meg friste og meldte meg inn i Bokklubben.no...
Jaja, vet at jeg kommer til å glemme å avbestille og få bøker som jeg aldri kommer til å åpne... men du vet, reklamens makt og bla bla bla.

Marita BK sa...

Det så veldig koselig ut, nesten som man bare kan glede seg til høstmørke, levende lys og fyr i peisen. Gode bøker har du plukket også, et par har jeg lest andre står på min leseliste også.

Brit-Elin sa...

heisann! har vært deilig å slappe av, men tror ikke kroppen min likte å reise fra 35 grader til 15 :p Selv om det var fint der nede så er det best her hjemme :) god å være hjemme og gleder meg til en spennendes høst!' både på jobbfronten og på hjemmefronten :)

Marie sa...

KOS DEG :o)

HildeS. sa...

Det var eit koseleg bilete av mange timar med hygge framføre deg.
Eg likar desse mørke koselege kveldane når eg kan krype under teppet med ei god bok eller eit handarbeid, og tenne stearinlys og koke kakao. Eg er glad for at eg bur i eit land med 4 årstider, og kvar årstid har sin sjarm.
Ha ei finfin veke.

Lena sa...

Åh dette så akkurat ut som "jeg skulle gjort det selv". Her kan man se at høsten blir bra, uansett vær! Nettopp kommet hjem fra Bergen, og jeg er forelsket...
I Bergen selvsagt!! Nyyyydelig by og hyggelige mennesker:-)

Ida sa...

Ja, du er virkelig klar for høsten. :)
Med godt lesestoff og ett velfylt garnlager, så er det nok duket for gode innekvelder med masse levende lys og noe godt i koppen.
Og nå regner det jo igjen, så da er timingen din perfekt... ;)
Ønsker deg ei fin uke.

Frk.Badegakk sa...

Ååååååj!
Ut å stjæle hester er glimrende!!!! Jeg fikk så lyst til å hogge ved når jeg hadde lest den... =D
Kan godt ta i mot ragde sine bøker, jeg har lest arsenikktårnet og likte den svært godt!Du er supersnill!!!!!!=D

Når det gjelder bokklubben, så er jeg strengt tatt medlem i 5-6 av bokklubbene innenfor bokklubben.no, var til og med medlem av kursiv (homobokklubben) et år for å få gratis bøker. Bla Middlesex, som jeg kan anbefale på det sterkeste. Foruten de er jeg medlem av cappelen og damm...
*plystre*
Men jeg husker å avbestille da. Gjelder å ha tunga rett i munnen=P

9na sa...

Hei sann det der så koselig ut! Høsten er jo faktisk ganske ok den også, med regn og vind... Og høsten har en fordel framfor sommeren; Når det blåser og regner så trenger man ikke stresse med værmeldinger og så videre, for å se om det KAN bli bedre snart, for det blir det i hvert fall ikke...! Ja, du har rett, vi er i rute til konf'en... Vi kom hjem fra ferie til hus og hage som var heeelt ubeskrivelig, men etter å ha startet med et rykk har jeg nesten ikke greid å slutte å rydde igjen...! (Det har sikkert en diagnose...haha, jeg kaster alt fra gamle truser til syltetyglass...). Jeg ville egentlig bare shine opp litt i skuffer og skap på kjøkkenet nemlig, men så bare fortsatte jeg ut på vaskerommet og opp på arbeidsrommet, pluss pluss. Så nå er til og med kontorskuffene mine ryddige. Og det var jo slett ikke nødvendig i forhold til komf'en... Men gjort er gjort og det ene drar det andre med seg. Og nå er huset rent og ryddig (mange steder i hvert fall), så nå skal jeg kose meg siste dagene med å bake, tenke ut tale sammen med Pappaen, lage blomsterpynt og dekke bord (må skje i siste liten pga tre ivrige kattepuser som synes serviettbretting og sånt er innmari morsomt). Og så må jeg legge opp penbuksa til Anders... Og pusse søljer og de få sølvtingene jeg har. Men nå skal jeg dra på trening! Ha en fin mandags kveld.

9na sa...

PS takk for komplimentet vedr bordkortene! Jo, de er litt søte i sin naivitet også, det var klin umulig å stemple med bokstavstempler fra Panduro uten å lag noen stygge merker... Men familien stemmer for å bruke dem, så da så.

GAWO sa...

Jeg prøvde også å å se hvilke bøker du hadde, så det er godt at jeg/vi ble oppdatert på det. Gled deg til "Ut og stjele hester" Artig tittel engentlig. Du forstår hvorfor den heter det når du har lest boken. Akkurat som med "Eremittkrepsene". Når en hører tittelen uten å ha lest boken er det helt "gresk". Min første lydbok var "Ut og stjele hester" og jeg hadde den på i bilen når jeg kjørte litt langt. Det resulterte i at en lang tur ble på et mystisk vis forlenget med flere mil. Jeg tok like godt en ekstra runde. Gled deg til lesekvelder.

Anonym sa...

Det er bøker jeg kunne ha tenkt meg også. Det ser ut som du skal få en fin høst;-)

Madevik sa...

Härlig bild! Nästan så jag gleder mig lite till höster kommer på allvar :-)

sipusa sa...

Åååååå....det der bilde inneholder alt som gir kooooooos:-D for selv om jeg dessverre leser lite for tiden utenom oppskriftsbøker...*kremt* så er bare synet av en bok en god ting for meg.

Kose seg masse inn i høsten, min yndlingsårstid forresten:-D

Annette sa...

Ha en HERLIG høst!!!!

Eva sa...

Med så mange nye bøker blir høsten fin uansett vær :)

Petunia sa...

Ja, bare et problem! Vi er ikke i september enda og jeg er allerede godt i gang med bok nummer 2....

huldretime sa...

....Hei igjen!
Etter lang tid! Du var sa vennlig og sende tröstende ord etter min tap av Fritz (hund)! Det var virkelig pen og snill og hjelper.
Siden 2 dager jeg har en valp - en ny begynnelse...du kan se den söte bilder pa bloggen min hvis du har lyst og tid!
Fin blog har du og jeg elsker a titte inn av og til :)
Nattklem
Bea

lizz sa...

nice picture, petunia. I don't understand the words...but the picture tells it all...