søndag 2. september 2007

Brått kom hausten...

Hvis du klikker på bildet, blir det litt større og er kanskje litt lettere å lese!
Posted by Picasa

14 kommentarer:

betty sa...

Vakker dikt, har mye høsstemning i seg. Litt sårt og avventende liksomt.

Catta sa...

Nydelig dikt!
Ja, høsten kommer den... :7
Takk for kjempefin kommentar på bloggen :) Mamma har nok sett kommentaren på bloggen min, men skal si det likevel :)
Er litt sliten i dag ja... men var ute med noen venner i et par timer i stad, da... men det var etter et par paraceter! Hehe... Spørs om jeg hadde orket det uten...!
Tusen takk igjen =D
Ha en fin kveld

Lena sa...

Så pent dikt:-)

9na sa...

Hei Petunia! Høsten, ja, den kommer, jeg er ikke helt klar liksom jeg! Men det er virkelig høst i luften, selv om solen skinner i dag! Takk for kommentaren om albumet, for ordens skyld, hun fikk pc (i våres) og et lite hjertesmykke med en liten safir i tillegg.. Sanneheten er at jeg ikke har geid å lage album til ungene "etterhvert" men fikk ideen før Christophers konfirmasjon, og da er det bare å fortsette! Men det er faktisk kjempegøy, man må bare bestille bildene først, og det er det som er det kjedelige... Klipping og liming og bokstaver og bakgrunner er kjempemoro... Ha en fortsatt fin søndag!

GAWO sa...

Nå etter hvert får jeg innstille meg på høst jeg også. Sommeren er over for i år. Men jeg liker høsten jeg, og blir vi velsignet med sol så er det ingen ting som er så fint som en klar høstdag full av farger.

GAWO sa...

.. jeg fikk en høstgave igår. Av en hemmelig venn. Da jeg kom hjem etter en handlerunde stod det en nydelig lyngplante og lyst opp framfor ytterdøren min. Ikke skjønner jeg hvem den var fra. Kanskje fra en av mine snille naboer :-) Jeg ble glad og sier takk til den ukjente giver.

Mariannes Kort og Stempling sa...

Nydelig dikt!!1
Tusen takk for fine komentarer i bloggen min...hvis du vil ha kort så er det bare og si ifra!!!! Klem fra Marianne

Ida sa...

Vakkert! :)

lisa sa...

Vakkert dikt!
Høsten har absolutt kommet her som jeg bor. Kunne nok tenkt meg sommer litt til, men det er dessverre ikke å gjøre noe med. Vi får glede oss til neste år...

Anonym sa...

Så nydelig, som et lite eventyr. Joda, vinteren kommer snart den, om vi vil eller ikke.Du burde gå inn til meg og lese et av innleggene jeg har anbefalt. Det heter "Da høsten nektet og komme." og er skrevet av Sanne.Dagen min begynte så bedrøvlig, at det var så godt å titte innom deg.Jeg knuste nemlig et glass inne i oppvaskmaskinen! Tusen millioner biter, og så skarpe. Nå har jeg ryddet opp, og det var godt å sette seg ned litt. Lo godt av tegneserien da!Ha ei strålende uke. Klem fra Naturglede.

Marie sa...

Er det du som har dikta? Nydeleg og melankolsk. Hugs at på mange planter er knoppane til neste års bløming alt klar, kimen til våren ligg latent!
Ha fine haustdagar :o)

Hulda sa...

Så flott dikt du har skrevet! Slik føles jo høsten, et snev av vemod i lufta. Føler det alltid sånn når det går mot høst i skogen, og vi må låse hytta for vinteren. Nydelig bakgrunn med de høstbladene også.

Liker bloggen din, har ikke vært innom deg før, tror jeg. Fant deg via en link hos noen andre. Leste at du hadde hjulpet den gamle damen. Det var en ekte hverdagsglede! :)

kom gjerne innom meg også, her: http://huldals.blogspot.com

berit sa...

Trist og fint på en gang!
Det lukter høst ute i dag her hos oss.

Åse sa...

Dette var et vakkert dikt! Ja, høsten er på vei, det er sikkert og vist.