fredag 5. oktober 2007

Endelig fredag

Som en lite plaster på såret til de gubbene som sier at bloggen min er mannefiendtlig.... Her er en stripe med Hårek som dere sikkert vil like! Trykk på bildet så blir det større ...

Jeg kom plutselig på at jeg har et lite jubilè i dag.... det er et halvt år siden jeg begynte å blogge. Det første spede forsøk på innlegg finner du her.

Ha en finfin helg alle sammen!

15 kommentarer:

Marit sa...

Hihi! Fin den der!!!

Guri sa...

Hehe den var god :)
Og god helg til deg!:)

min sin lille tue sa...

Hehe, Hårek er bra.
Joda, det har blitt skjegg på nisse nr en, og den har fått knappeøyne. Jeg er fornøyd jeg, det kommer nok bilde på bloggen min snart. Tusen takk for gode råd. Skal ikke strikke lua for seg mer i alle fall;) har sydd den sammen med resten på nisse nr to, men det gjenstår å se hva som skjer i vaskemaskina. Nå er nr 3 på pinnene.
Ønsker deg ei god helg:)

HildeS. sa...

Hehehe. God helg til deg:o)

9na sa...

Hei igjen, kul stripe!!!

organic-lizzi sa...

Nei,så deilig..!!
Nydelig helg til deg. klem Randi

Heidi sa...

Heihei.
Grattis med "blogg-jubileum" =)
Hårek er en fin serie, pleide/pleier å lese den da vi hadde abo på Billy.
God helg!

Ida sa...

Litt balanse og likestilling denne helga ja.... ;)
God helg til deg! :)

Moccasin sa...

Gratulerer med halvårs blogg-jubileum!!! Du begynte altså å blogge samme dag som jeg fødte datteren min! Hun hadde også 6mnd jubileum igår. Ha ei fin helg! ;)

Ida sa...

Har litt lørdagsgodt på bloggen min, om du vil ha.... ;)

Anemone sa...

God helg til deg også Petunia.

Morsom stripe, men for all del, ikke utfordre din "Hårek".

Som den selvskrytende kirurgen hos oss alltid sier : "Huss på det unge damer, at det er de eldste bukkene som har de stiveste og største hornene..." med det selvsikre gliset rundt munnen. Blir så lei...

vel...

kos deg videre i helga :-)

Tove sa...

Hei og takk for titten i bloggen din! Jeg storkoser meg, du skriver så fint og "treffende". Legger deg opp som en av favorittene mine for bloggen din kommer jeg ofte til å besøke.

9na sa...

Hællæ jeg har lagt til brødkake oppskriften din til gastronomibølgen, jeg, for den er jo ikke død, Ida minnet meg på den i dag... Brødkaken din var deilig! Her i huset ble kaken revet av gårde, unger og mann og nabounger kastet seg over den... Namnam... Forresten har jeg store planer om vinnisser, jeg er på hugget...! Ha en fin kveld...

Anonym sa...

Gratulerer med jubilè!
Hårek kan vi like ;D

Ha ei fortsatt fin helg!

Sylvia sa...

He he....Hårek er fin han. Jeg blir mere og mere glad i tegneserier, jeg. Det er nok derfor jeg alltid leser aviser bak først.......!!
Ang det grønne englemaskesjalet mitt, så sender du meg en mail om du er intrs i ett, så blir vi nok enige om et eller annet....!
Ha en nydelig søndag!