fredag 7. desember 2007

The Snowman

Når du har vasket gulver, båret inn ved, satt ut fuglemat og treet er pyntet, kan du sette deg ned og nyte denne tegnefilmen. Den varer i nesten 30 minutter, men du kan jo se den sammen med ungene! Dette er jul for meg…
God helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Da skal jeg gjøre akkurat det!! Jeg elsker koselige julefilmer/tegnet etc. så hurra!
Kan jeg anbefale deg den originale The Grinch tegnefilmen? Den er kjempefin den også.. og du, stakkars boffen ... snufs (det blir jo bra til slutt da hihi)

GOd helg!

lisa sa...

Denne filmen er bare herlig og musikken er så nydelig. Har den på en julecd. Vel verdt å se filmen selv on den varer så lenge. Den er ikke så masete som alle de andre tegnefilmene som lages for tiden.

Andrée sa...

I have the video and watch it every Christmas season. I love the animation, the story, and especially the music.

Martine sa...

Nå ble jeg gla når jeg så den filmen, har ikke sett den på nærmere 10 år, er vokst opp i utlandet og den filmen så jeg fast på tv på julaften. det har vært tradisjon på lik linj med tre nøtter til askepott og disneys jul er i norge. får masse koselig minner så nå må jeg se den en gang til (o:

Anonym sa...

Nydelig, den er jul for meg. I fjor fikk jeg endelig tatt den opp, så nå kan vi nyte den mange ganger i år. Femåringen har stor sans for den i år. Han sitter helt stille og lytter og ser. Herlig musikk også. Nå titter jeg på den en gang til jeg. Juleklem fra Naturglede:)