tirsdag 8. januar 2008

Er du i rute?

2008 er en uke gammel. Hvis du er av dem som hadde store ambisjoner i forhold til nyttårsforsetter, kunne det jo være greit å høre om hvordan det egentlig går?
En del av dere er kanskje veldig fornøyde med dere selv og andre har kanskje allereder begynt å se frem til neste år da dere virkelig skal begynne et nytt og bedre liv.
Mitt forsett i år, var å ikke ha noen forsett og det har jeg klart å holde til nå;)
Så? Hvordan går det egentlig???

20 kommentarer:

lisa sa...

Det går bra med mine forsetter eller forsett!
Bare spise snop på lørdager og ikke snike i godteskapet i ukedagene. Det har bare gått en uke, ja, men jeg har ikke hatt det helt store søtkikket. Veldig forsynt etter julen. Blir sikkert verre litt utpå. Men det får man ta som det kommer.

Frk.Badegakk sa...

Må man begynne med en gang altså???;P
Hele tur prosjektet mitt ble effektivt ødelagt av all snøen som kom, så jeg utsetter forsettene mine ei uke=P
Huset er fullt av sjokoladegaver som må spises opp (kan ikke kastes, er du gal!) så jeg tvinger Thomas til å spise unna, mens jeg sniker unna noen biter på sidelinja til meg selv...
Den her positive tankegangen har jeg sagt jeg ikke kan love noe på. Men hallo Petunia! Det ER 51 uker igjen til å forbedre seg!=D

janne - kathrine sa...

Vel, teller det litt at man tenker på det hver dag?
Jeg tenker i alle fall masse på at jeg skal ta fatt på mage og ryggøvelser igjen. Kom litt ut av det når julen begynte å nærme seg.
Men, takk for at du minnet meg på det - skal VIRKELIG starte opp igjen i dag!
Ha en fortsatt fin kveld :-)

Petunia sa...

Frk. Badegakk:
Nei, man trenger ikke starte med en gang, men det er mange som settert i gang 1. nyttårsdag og går på tryne 3. nyttårsdag. Da er det bedre å skynde seg langsom og nærme seg sakte kanskje?
Janne-kathrine: Klart det teller at man tenker på det. Planlegging er halve jobben det;)

Anemone sa...

Ingen forsetter denne damen heller, bortsett fra den bensinfyllinga da (og det gjøres heldigvis ikke hver dag :-)

Store ambisjoner føre som regel bare til store nederlag, så da så.

Livet er også egentlig alt for kort til å leve på kaninfor. En har ikke kjempet seg til toppen av næringskjeden for å spise kål og nøtter vet du.

Petunia sa...

Sitat fra anemone:
"En har ikke kjempet seg til toppen av næringskjeden for å spise kål og nøtter vet du."

Min mann vil veldig gjerne ha dette på en T-skjorte i størrelse
3XL!

GAWO sa...

Jeg hadde ikke noe forsett i år jeg. Pleier ikke ha det heller. Men tenkte i høst og særlig i julen at nå MÅ jeg begynne å trimme mer gjevnlig. Så i forrige uke kjøpte jeg trimsykkel. Og den har jeg tenkt å bruke til mer enn tørkestativ. Og foreløbig går det bra. Er det greit å lage et forsett sånn litt ut i januar og la det gjelde til litt ut på våren?

Og til de som sliter med mye snop i huset etter julen: gjør som meg - reis bort!!

Anemone sa...

T-skjorter kan man jo designe som man selv ønsker i dag.

Og der Petunia... hvis våre "mannfolk" heller ikke har de store nyttårsforsetter, har vi begge julegavene klare til neste år :-)

Men du , når du snakker om T-skjorte.... Må bare fortelle deg en opplevelse jeg hadde like før jul. jeg har kontor like ved gunekologisk poliklinikk, og går rett som det er forbi de som sitter og venter utenfor der. noen kjente, noen ukjente, noen litt "snåle" par, noen unge, noen gamle. Men husker spesiellt dette paret. Mannen ca 45 år, 150 kg... hun sikkert "importert" fra Thailand (ikke at DET er så negativt altså men...) 150cm lang, lita tynn og sikkert veldig ung. Søt, forskremte øyne stakkar. Han brautende stemme, skitne jeans og en litt/mye for liten lilla T-skjorte hvor det sto med store bokstaver i gult: LUXUS LEVERPOSTEIG trøstes min... Tror det er enenste gang jeg har ledd og kommentert pasienter du. Hutte tu !!

Anonym sa...

Det går så fint så. De store forsettene har jeg ikke, men noen mål om ting jeg vil utføre i året som kommer. Det viktigste er å gjøre en ting som gjør meg selv og andre glade, en gang hver måned. Det skulle jeg vel greie å gjennomføre, tror jeg.Denne måneden blir det å holde et stort familieselskap med nye og gamle familiemedlemmer til helga.Gleder meg, og det gjør visst de andre også. Herlig å fylle huset meg mennesker , prate, le og spise litt. Det blir alle aldere og det er morsomt. Ha ei fin uke:)fra Naturglede.

Ost, kjeks og rødvin sa...

Heisann og godt nyttår! Var det virkelig så lenge siden jeg var innom her hos deg?? Det var ikke meningen.
Noen nyttårsforesett har heller ikke jeg. Men hvert år sier jeg at jeg skal være mere sammen med vennene mine, siden ingen av dem ser snurten av meg mnd før jul....!

åsemor sa...

Mitt nyttårsforsett er å legge meg tidligere om kveldene, så derfor må jeg legge meg nå. Men jeg skal bare............vanskelig dette sjø :)

Ida sa...

De er allerede glemt..... ;)
Det er jo 8 januar allerede!!! ;)))

9na sa...

jo, ta vekk røyken og sjokoladen og alle brusdagene her, så hadde salaten din vært fin, den. Med situps på pilateball.

Dolci sa...

Jeg gjorde som deg, hadde ingen fortsett! Og med den instillingen at det jeg klarer er kun et pluss :-)

Heldigvis, for jeg klarer aldri nyttårsløftene, kanskje forde januar er en veldig tung og dyster måned?

Ha en flott dag!

Mariannes Kort og Stempling sa...

Tja, jeg burde slutte og røyke!!! Men har ingen forsetter - skal jo klare det en gang. Ellers syns jeg det bilde du har i innlegget under sier det meste....hadde vi hatt en stylist så hadde vi vanlig dødelige også blitt flotte...det er en liten trøst på nyåret fra ei som er "allergisk" mot og pynte seg;-)
Klem fra Marianne

Felisi sa...

Jeg sier som engelskmannen til Trond Viggo; Jeg har nyttårsforsett å forsett som før.
Jepp! ;o)

organic-lizzi sa...

Pleier ikke å ha forsetter akkurat ved nytt år,men har i romjulen tenkt mye på at jeg vil legge meg tidligere.Går bra en og annen kveld innimellom,men det blir stort sett for sent!!Søren plistre!!
Natti natt & stor klem fra Randi

aPe sa...

Hallo! Har ingen forsetter jeg heller, men prøver fortsatt å være mer bevisst på Hverdagens gleder! Vi har så mye å glede oss over, men har litt for lett for å glemme det. I tillegg må jeg blir flinkere til å røre på kroppen min (som ikke har blitt mindre siste året) Var så flink i 2006. Gikk ned over 10 kg, trimme og spiste riktig. Nå er nok flere av kiloene på igjen. Fysjom!!

Ha ei fin uke både med og uten forsetter :)

- MATMOR - sa...

Hehe - sånn tskjorte veit jeg gubben min ville hat også!Han har en med "ikke k... med bønda" på-LSK supportere må ha selvironi ;O).Jeg har slutta å røyke!Uten plaster,bok eller tyggummi! STOLT NÅ!!

Lillefix sa...

Jepp, jeg er i rute! :-D Men så er det ikke noe nyttårsforsett jeg driver med, da, mer et mål for året. Jeg fikser ikke å bare si at jeg skal bli flink til noe eller gjøre noe bare fordi det er lurt. Jeg VET jo stort sett hva som er lurt, og det har som regel ingenting å si for om jeg gjør det lure eller lar være.
Men i år har jeg altså et mål. I septeber skal jeg delta i et ganske langt terrengløp. Og for å få til det, må jeg trene systematisk. Det hodler ikke bare å løpe en tur sånn dann og vann for å klare å gjennomføre. Til det er det altfor stor avstand mellom formen nå og hva den må være.
Og - jepp - enn så lenge så er jeg i rute. Men vi skriver bare dag 5 av noe sånt som 250 dager frem til målet, så det er vel ikke akkurat mye å skryte av. Spør meg heller i juli, når jeg virkelig har begynt å angre...
Ha en finfin helg! (Selv skal jeg løpe 30 min bakkeløp i kveld og en langtur på søndag - og det verste er at jeg gleder meg)