søndag 24. februar 2008

Extreme makeover

Det er ikke fritt for at jeg sitter her litt svett og kald på en gang...
Jeg har, som du kanskje ser, gitt bloggen min en liten oppussing... Nye farger, nye layout. Jeg vet ikke om det ble til det bedre, men man har jo lov til å ombestemme seg og prøve nye ting... sies det.
Persolig er jeg ikke glad i forandringer, så dette er et ganske stort skritt for meg;) Kanskje jeg kommer til å eksprimentere litt videre eller ta tilbake de gamle fargene.
Det er så utrolig mange flotte blogger rundt omkring, men gudene skal vite at det er mange stygge også. Jeg streber ikke etter å ha verdens fineste blogg, men jeg vil gjerne ha en blogg som det er hyggelig å komme innom og besøke, er behagelig å se på og hvor folk gjerne kommer tilbake til igjen.
Derfor hadde det vært kjekt å høre hva DU mener om forandringen... Her er det bare til å snakke rett fra hjerte eller galleblæren (alt etter hva du måtte mene).

I have given my blog a makeover. I don't know if this is for the better, but I had to do something new...
Maybe because it soon will be spring,,


Bilde av petuniaen har jeg lånt her

21 kommentarer:

Lena sa...

Jeg syns forandringen du har gjort ble bra jeg! Delikat og rolig, fint med en dempet farge som bakgrunn:o) Forandring kan være skremmende ja, men godt iblant. Ha en kjempefin uke!

Marihøna sa...

Jeg syntes bloggen din har blitt kjempefin - oppussingen har vært meget vellykket! Det er jo litt skummelt med forandringer - selv brukte jeg flere uker på å bestemme meg da jeg skulle bytte til ny blogg. Men dette var bra, så jeg stikker innom igjen om ikke så lenge jeg. Ha en flott uke!

torillb sa...

synes bloggen din ble flott den, vet jeg har vært innom den gamle, men kan nå ikke helt huske hvilken stil den hadde. Har nett pussa opp mine egne blogger, kjekt med litt forandring

9na sa...

Hei sann! Du er IKKE masekopp, bare for å si det først. Det er alltid sååå hyggelig å få kommentarer fra deg, ...så det så...! Bloggen din ble kjempestilig!!! (Legg merke til tre - 3 uttropstegn!!!). Jeg (er jo storforbruker av prikker og tegn...ryktes det..., men bruker ikke tre utropstegn i tide og utide, merk deg det...!!!) synes den nye looken din på bloggen er K J E M P E F I N ! ! ! Jeg liker designen! Har akkurat landet etter hyttehelg og etter tre dager uten dusj trenger jeg to do my exterior too! Dusjen venter...

Anemone sa...

Her kommer nå i alle fall meningen fra en full tarm !!! (skal forklare senere...)

Synes bloggen ble fin jeg, men så synes jeg da den var fin før også. Og tilbake og inn til deg vil jeg alltid.

Og full tarm ja.... har i helga vært på forsinket bryllupsfest hos en arbeidskollega av min mann...., de giftet seg i sommer og hadde fest for venner og kjente først nå. Jeg ahr ikke truffet noen av dem før, bare ukjente folk, så var nok litt spent, men men. Det er den underligste festen jeg har vært på i hele mitt liv. Ingenting var forberedt, ikke var det mat til alle. Ikke kaffe kaker eller dessert. Det ble danset naken, folk kranglet og så mye galskap blant folk har jeg aldri sett. Voksne folk altså (sjokka) !!

Vel ut på natta måtte bare vi på Burger King ( før vi fant senga på hotellet) og spise 2 burgere hver... for jeg holdt rett og slett på å sult i går på den bryllupsfesten i alle fall.

Her i huset har vi flirt i hele dag over den underlige storyen, og at det er mye rart på sykehuset skal være sikkert og visst. men det er det jaggu også på mannens arbeidsplass du...

God uke til deg min venn, og god klem herfra.

Elisabeth Augusta sa...

Det er alltid hyggelig å stikke innom bloggen din og forandringene er det ikke noe i veien med. Like rolig, oversiktelig og lesbart som før.

Lilli & Nevada sa...

Very pretty

Mariannes Kort og Stempling sa...

Wow!! Syns det ble kjempe bra!!!
Grattis! Klem fra Marianne

Ida sa...

Gratulerer med "ansiktsløftningen". Det er nå en gang slik at vi mennesker kanskje er litt av noen vanedyr....
Forandringer kan være bra!
Å våge å finne frem noen andre fargestifter og andre ark.
Jeg synest du kler fornyelsen og gleder meg til å komme på besøk - igjen og igjen.
Fin fin ukestart til deg! :)

Frk.Badegakk sa...

Så gøy at du eksperimenterer litt! Og at det ikke ble glorete!=D
Så lenge folk ikke stapper bloggen sin full av skrik-farger (neon og blink blink) så er jeg fornøyd.

Bra jobba Petunia=D

Sylvia sa...

Heisann. Forandring av bloggen, skrekk og gru!!!! jeg er litt sånn,jeg også. Så det er skjelden jeg forandrer på noe inne hos meg.
Synes bloggen in var fin som den var, men man trenger litt forandring innimellom.......
Ha en fin uke!!!

Marita sa...

Jeg liker de nye fargene dine. Det er tydelig og greit å lese. Forandring fryder - med rette. Men det er jo du selv som skal være fornøyd og fortrolig med egen blogg. :o)

Andrea sa...

Beautiful painting. I cannot read your language though.

Anemone sa...

Gitt det en pris skjønne dame...

kikk innom...

quintarantino sa...

Great image... and looks.

HildeS. sa...

Hei Petunia.
Eg likar forandringa du har gjort, ikkje at det var noko feil med den forrige altså, men dette var også fint.
Behageleg bakgrunnsfarge du har valgt:)

Pene Lene sa...

Synes bloggen din er kjempefin, jeg. Veldig hyggelig å besøke.

Anonym sa...

Supert at du har skiftet bakgrunnsfargen! :) Det var litt vanskelig å lese bloggen din før, da bakgrunnsfargen og skriftfargen begge var veldig mørke og gikk litt i hverandre.

Petunia sa...

Jeg vet at et par hadde problemer med det, men jeg sjekket bloggen min på diverse datamaskiner, hjemme, på jobben både til min mann og meg og hos mine foreldre. Tilsammen ca 12 maskiner og det var ok der. Derfor ble fargene så mørk den gangen jeg laget bloggen. Men man får jo lyst til å prøve noe nytt av og til. Går nok ikke tilbake til den mørke bakgrunnsfargen, men har ikke helt bestemt meg hvor lys den skal bli helt enda.

GAWO sa...

Skal si her er blitt forandringer mens jeg har fartet rundt i Europa! Kjente meg ikkje igjen i det hele tatt. Så fint du har fått det til. Bloggen din var fin slik den var , men jeg likte dette lyse lette. Forandring av blogg gjør liksom noe med hele personligheten til bloggeren. Vi kjente bloggen så godt slik som den var og det var liksom deg. Tror vi :-) Men jeg finner meg til rette her også jeg. Så lykke til.
.... kanskje det er på tide at jeg prøver selv. Om jeg tør!

Og så har du spedd på med ordbekreftelse. Ja, ja. Det er bare å stave seg igjennom den da...

Lene sa...

fin før, fin no ;o) e innholdet som telle førr meg..

klem