tirsdag 1. april 2008

Ha det på badet!
Jeg har bestemt for å legge bloggingen på hyllen... Det tar så ufattelig mye tid og jeg liker ikke å gå sånn halveis inn for en ting. Derfor legger jeg med tungt hjerte ned denne bloggen...
En stor klem til alle dere som har fulgt med meg dette året....
På gjensyn!

22 kommentarer:

Petunia sa...

APRIIIIIL!!!
Gikk du på den???
Dere blir ikke kvitt meg så lett! Nei, den 5. april er bloggen mitt 1år og da må det jo feires på en eller annen måte!
ble du forresten lurt i dag, sånn ellers da?

GAWO sa...

Jeg gikk FEM på!!!!
Det må jeg bare innrømme.
Ble helt svett altså.
Ja, der ser du hvor lettlurt jeg er. Fra nå av skal jeg ikke la meg lure mer idag. Tror jeg......

strikkegal sa...

Voldsomt mange som legger ned eller flytter i dag da tenkte jeg... *fnise*

ArneA sa...

Jeg gikk på den! så enkel er jeg.Men det var jo egentlig for dumt å tillate kommentarer dersom det var slutt, så jeg forsto det idet jeg kom hit.
Vellykket.
eller er det sant likevel?

Anonym sa...

Åååå.. det er 1. april... *himle med augene*

No vart eg skikkelig lei meg, heilt seriøst!! Jammen godt du avslørte spøken med ein gong, eller så ville eg har vore nedfor resten av dagen ;)

Hobbygåsa sa...

Jeg gikk inn her får å skrive noe koselig og sende en stor klem! Nå får du kun en liten klem fordi jeg gir ikke klemmer til de som lurer meg, men så ble jeg glad også da når jeg så det ikke var sant så derfor får du en liten en. (Du skal få en stor når jeg har kommet over at du klarte å lure meg.)

Hobbygåsa sa...

Sånn, da er jeg kommet over det. Takk for at det var en spøk, du har en kjempefin blogg og du må ikke slutte. Nå får du den stoooore klemmen! Men du, Martin er da grei han - Vålenga tar gull med han vet du!

hobbyvenn sa...

Hehe, syntes det virket litt rart ja... Har blitt lurt med edderkopper på skulderen, oversvømmelse i kjelleren, stjålet bil.... av barna hele morgenen, og må jo vise like mye bekymring hver gang. Vel, skal bli spennende å se hva nyhetene finner på denne gang..

Tone sa...

EG GJEKK PÅ DEN!
Det er igrunnen litt kjekt å vere lettlurt slår det meg :)
Tenkte å føreslå at du kanskje kunne lage eit innlegg pr. mnd.

Catta sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Catta sa...

Hahaha!! Jeg lot meg ikke lure!!

Ha en fin kveld!

PS: En liten fugl tilføyer at jeg bl helt svett og måtte plukke opp haken fra golvet...

LENES sa...

hyggelig at du var innom siden min igår!!Ser faktisk ut som vi har mye til felles etter at jeg så bloggen din!
Selv er jeg egentlig sørlending,men fant mann med Brann OG Liverpool-begeistring,og da ble det bergen på meg..har selv tre gutter,eldstemann er snart syv og han ser ut til å bli like fotballgæren som faren...Vel,nå skal jeg bare kaste meg rundt å prøve å bli en ekte"blogger"

Lena sa...

Jeg gikk IKKE på!! Har nettopp lurt begge gutta mine, og er rimelig på vakt her jeg sitter *hehe*. Du lurte på om jeg hadde en god oppskrift på pai, og nei devserre, det har jeg ikke. Har laget det bare en gang i mitt liv, og kunne igrunn trengt en bra oppskrift selv! Men så at Frk.Badegaklk hadde: http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1763836&rom=MP
Fortsatt fin uke til deg!

9na sa...

Aprilsnarr!!! Hahahaha hadde vi ikke hatt en dialog på det, så hadde jeg nesten trodd deg... Å nei da, den der må du lenger ut på landet med... Men jeg ble nesten lurt på jobben i dag, huff, jeg ble nesten irritert fordi den var litt over kanten egentlig, jeg trodde jeg hadde gjort noe riktig ille og det er ikke sånn man skal tøyse... Jeg lurte minstemann for noen år siden og sa at han hadde brukst såå masse klær siste tiden, så han hadde ikke rene bukser, og derfor måtte han gå i pysjbukse på skolen... Det var nesten så han for ut døra i pysjbukse med dinosauruser på... Og Catta begynte nesten å gråte da jeg sa at jeg hadde gitt bort Sophie da hun var bare kattungen til naboen fordi de akkurat hadde mistet katten sin... Huff den var egentlig ganske stygg... I dag har jeg ikke lurt noen, i hvert fall... Litt kjedelig altså... Men pai?!? Hva slags?? Kirsch med skinke og ost og sånn eventuelt løk og spinat er jeg god på å lage!!! (Synes jeg i hvertfall...),og det er ikke aprilsnarr, men oppskrift kan oversendes hvis ønsket.

Anemone sa...

Nå griner jeg av glede her jeg sitter !!! For jøss hva du skremte meg. Tenkte ; slutter hun = slutter jeg !! Basta.

Anonym sa...

Bra forsøk...men du er blitt for glad i blogging!
Mokomoko

Tone sa...

Ja, det har vel aldri vært så mykje snørr og tårer å tørke for mennene i byen :)
Forresten veit du eg var litt misunneleg på dei som verkeleg hadde hjertet i BRANN, eg tenkte jo, det er så gøy, men hjertet i ein fotballklubb, det har eg ikkje.
...vel, så dukka Han fyren du veit opp i blå trøye, og då gjekk det opp for meg at pinadø har eg visst hjertet i Brann likevel.
FYY FADER

Hilde C. sa...

Ååååå, jeg trodde deg jeg, og så tenkte jeg at det var jammen trist fordi det er veldig hyggelig å besøke bloggen din. Godt det var en aprilspøk da. Det er forresten første gang jeg er blitt lurt idag :-)

Frk.Badegakk sa...

Ser ut som du har klart å skremme de aller fleste mor;)

Pernille's ting og tang sa...

Å gu, jeg gikk 5 på!!! Og så jeg som ikke er så lettlurt. Godt det er den 2 April no når jeg skriver! Hi hi hi hi.

Lene sa...

slemt gjort...

Elisabeth Augusta sa...

Har ikke vært innom på noen dager så jeg fikk ikke sjansen til å bli lurt her. Glad det var 1. april den dagen jeg ;-)