tirsdag 8. april 2008

Todd the lion

Toddy
.
Synes dette bildet av Todd ble ganske bra! Han er ikke lett å ta nærbilde av fordi med en gang han får litt oppmersomhet, så tror han det er kosetid. Nabogutten vår på 1,5 år kaller han bare "løven"!
*
I like this picture of our cat,Tod! It is not easy to take a portrait of him because he always wants to cuddle. The neighbour's 1,5 years old son, call him "the lion"

13 kommentarer:

9na sa...

Todd The Lion looks like a cuddly cat... Nice close up photo, I'm impressed!!! Jeg greier sjelden ta nærbilder av våre firebente, de stikker av eller kommer helt oppi linsa ja...

Anemone sa...

Trøstes min, DET var litt av en tiger også ja. Se på de øynene da gitt. Lyser litt av dem nå synes jeg, har du tvunget den stakkar katten til å posere for deg ???

Å ja, kjære petunia, jeg skal bli tøffere til å ta bilder jeg også. livet er i grunn for kort til å bejymre seg over hva folk sier og tenker. Det er jo så mye "rart" i gatebilde at en middeladrende dame som tar et bilde, DET er sikkert ikke all verden. :-)))

Petunia sa...

9na:
Cuddle som ikke skulle forveksles med.... :P
anemone: Det kommer bare til å se helt proft ut når du tar bilder rundt omkring. Folk kommer til å føle seg dumme og tro det er de som går glipp av noe/ikke har fått noe med seg.

Når det gjelder slike nærbilder, så tror jeg ikke at jeg hadde satt pris på at noen kom så tett på for å forevige meg...

Ida sa...

Nydelig bilde av pusen der. :)
Han ser tenkende ut... Hehe.

Frk.Badegakk sa...

Todd er en utrolig vakker katt!!! Og jeg er litt misunnelig, for jeg har ønska meg en orange katt så lenge jeg kan huske. Vet ikke hvorfor jeg har hengt meg opp i de orange... Men PEN er han i allefall!!!!=D

BumbleVee sa...

What a beautiful face!!

Dragonstar sa...

What a handsome cat he is. It can be so hard to get a good photo of a cat's face.

GundaM sa...

Nydelig ja, og for en flott hund du har!!!

Mokomoko sa...

Blinksudd, 10 av 10 oppnåelige her..

Suburbia sa...

wow what a fantastic cat. His eyes are an unusual colour.

luiz.ramosforest sa...

Beautiful cat and taken.

Sylvia sa...

Kjære Petunia.
Så bra at du ikke legger ned bloggen alikevel!! En stund siden jeg var innom er, og leste nedover.....og ble lei meg. Men du er her eda, og det er bra. Man behøver jo ikke skrive hver dag, eller ha så mye å si. Et bilde er også flott. Særlig dette av pus. Nydelig.
Ønsker deg en riktig god helg, min venn.

Suzi-k sa...

This is brilliant! And he looks like a real honey! Those eyes, oh wow what a beautiful colour.