fredag 14. november 2008

Buhu!

Sad but true!
Jeg er ikke helt i humør om dagene.... PCen min er blitt syk og er levert inn for diagnose. Den har vært smådårlig en stund og jeg har forsøkt å kvitte meg med alt jeg ikke hadde brukt for og som jeg hadde lagret på den. Konklusjonen på den oppryddingen er at ting samler seg opp og man tar vare på like mye unødvendig der som i et hvilket som helst hjem.
Og som de fleste storrengjøringer så hjalp dette bare for en liten stakkers stund.
Etter utallige mail og telefoner med datamannen hos Ementor og når ikke min far en gang klarte å blåse liv i HP'en, måtte jeg bare ta det drastiske skrittet og levere inn babyen min.
Så nå sitter jeg her da i et stjålent øyeblikk med lånt maskin for å ta litt av toppen av abstinenssymptomene.
Tøffe tider gitt;)

Må blogge, bare må blogge...
God helg!

27 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Hei Petunia, ja å leve uten pc i dagens verden er ikke enkelt ;-) Men hold ut!! Jeg nyter at det er fredag, utrolig godt. Major er frisk og umulig, det kan du lese mere om på bloggen min. På mine trakter silregner det, godt å ha hund da, så man kommer seg ut.
Ha en strålende helg ;-)

Anne-Berit sa...

Uffda,det er jo en liten krise.Hadde blitt litt desperat tror jeg,så galt det enn kan høres.Håper de finner feilen og får det fikset,fort.Ha en strålende helg.

GundaM sa...

Huff da, så fælt.Jeg føler emd deg, en blir skikkelig dårlig når dataen klikker;(

Håper d ufår fixa det snart Petunia! og tiden du har til overs nå kunne du jo brukt til å komme på utstillinga mi ;0)

Fredagsklemz

Lindaen sa...

Nei og nei... Du har min dypeste medfølelse...
Masse god bedring til HP'en din. Og så får du trøste deg med tankene om de gode stundene dere kommer til å få sammen når dere treffes igjen ;)

Anonym sa...

Å, nei! Håper det ikke blir langvarig tørke her inne. En dag uten innlegg her, er nesten litt kjedelig;)

Lisa

Charlotte sa...

En grusom skjebne!!

RuneE sa...

Du har min fulle medfølelse - "Hva var vel livet uten Pc-venn?" (litt haltende, men skitt au.)

Tusen takk for koselig kommentar og god bedring til både deg og HP!

PS Kjøp Dell Latitude neste gang :-) )

organic-lizzi sa...

Xfingrene for at det blir et kortvarig sykeleie!!
Skal si jeg føler med deg..
Bortsett fra det ønsker jeg deg verdens beste helg...
& Stoor klem fra Randi

Catta sa...

God bedring til HP'n!
Og hva du enn gjør, lytt ikke til mammas erfaringer!

Anonym sa...

Neste gang kontakter du meg.
Da kan vi drikke (Friele)kaffe og skravle mens husbonden her mekker.... ;))) Han KLARER det (på 0,niks)!!! ;)

Klem fra Ida.

GOD HELG!

Marie sa...

Forstår godt at du har abstinenser! Eg har hatt det travelt heile veka og har knapt nok hatt tid til å vere innom bloggen, puh... det tar på. Føler eg går glipp av ein masse :)

Nydelege SWF-bilde under her! Og historien og bilda av alle dyra du har hatt er herleg. Dyr er venner i tjukt og tynt i gode dagar og også i dei dagane som ikkje er like gode. Eg gløymer aldri då eg som åtte-niåring fekk min aller første kattunge. Då eg fekk det vesle nøste i armane mine blei eg heilt varm i hjarta, det kan samanliknast med kjensla då eg fekk barna mine... Dyr er med på å gjere livet vårt rikare!

I morgon får eg sjå om eg ikkje kan få laga eit lite innlegg igjen.

God natt og god helg :)

Pernille sa...

Å gu! No føler jeg med deg. Stakkars deg, Petunia!

Jeg blir såååå sur når dataen ikke funker som den skal. Men heldigvis har gubben og dattera vår hver sin. Og da er ikke mor nådig nei. Blikket mitt da sier bare: Lang over pc'en din i ei faderlig fart! Hi hi hi, nei ikke fullt så galt, men jeg føler det slik;)

Men har ikke ungene eller gubben en pc du kan overta til du får din igjen? Bestikk dem med alkens saker. Finn en utrolig god "gulrot" du kan henge ut for dem, så biter de nok på! Det viktigste er at du er på nett!

Håper du får fiksa pc'en fortere enn svint.

Men jeg håper du får en koselig helg selv om ikke får bruke dataen så mye.

Anonym sa...

Hei igjen!

Har sendt deg en mail, men du får kanskje ikke lest dem heller?
Lisa

Elisabeth sa...

Uff da, det var dårlig nytt. Er innom deg nesten hver dag. Du tar så mange fine bilder og skriver så gøy.

God helg. Håper du ikke mister alt du hadde lagret på PC`n.

Elisabeth Augusta sa...

Fyttirakkern. Det er den store skrekken, det. Minner meg på at jeg MÅ prioritere å ta backup av viktige ting til den eksterne hard-disken. MÅ.

God helg allikevel ;-)

Elisabeth sa...

PS! Et lite julegavetips inne hos meg!

Tone sa...

:) har sjølv ein PC de DVD og kortlesaren er kaputt. Litt synd å skifte når den elles fungerer fint, men det endar vel med ein snedden Lap top snart.
Eller, ikkje snedden, eg vil ha stoor skjerm.

Håpar pc doktor'n snart har gjort jobben sin ;)

Petunia sa...

Jeg har ikke peiling hvor lenge PCen min kommer til å være hos datadoktoren. Den ble levert på fredag, så jeg hører neppe noe om den før godt ut i neste uke. Akkurat nå låner jeg min mann sin bærbare som han bruker på jobben og Bulle har aller nådigst sagt ja til at jeg kan få bruke hans av og til. Jeg har også fått låne en Dell bærbar av min far. Den er fra forrige århundre og det tar så lang tid å laste opp bilder og legge ut innlegg, at den blir brukt kun når det er totalt krise her.
Jeg prøver å være tapper *snufse*og jeg skal nok klare meg *hulke*;)
Når det gjelder mail til meg, så får jeg lest dem,men ikke svart på dem. Men jeg jobber med saken:P

Hobbygåsa sa...

Hehe, de krøllrullene dine er bare herlige! Håper det går bra med pc - ellers blir vel neste bilde med håret rett til værs. Ha en fin helg!

Miamor sa...

herlig bilde petunia!! Skrifttypen ja...jeg bruker Windows Live Writer jeg som jeg har lastet ned..der er det et alternativ på skrifttype som heter -kristen-! Det er den jeg har forelska meg i!! programmet har jeg lasta ned gratis og bruker dette istedet for å gå inn på blogger!! Dårlig forklaring, men det er gubbeluringen min som er den datakyndige i familien..så han har innstallert det meste...men WLW fikk jeg tips okm av Marit fra Som mine dager er..en gang vi var i hagen til Gunda en sommernatt!!! God helg til deg og lykke til med pc`n!!

Anemone sa...

Huff ja, irriterende irriterened.
Datatrøbbel som en ike har iq til å greie ut med selv!! Man blir så hjelpesløs på en måte og har nesten lyst til å gjøre nen drastisk som man senere sikkert kommer til å angre noe voldsomt på.

Håper det ordner seg for deg og din pc etterhvert.
Skulle vært sendt en tur på service denne damen også i grunn. ..

Varm klem til deg min venn.
Og nå må vi snart planlegge noen felles sprell til våren, savner deg jeg :-)

9na sa...

Huff og uff.. Stakkars Petunia... Min HP kom hjem i går etter å ha vært på service siden 8. september....!!!! Har ikke orket å regne ut antall uker egentlig, men maaange er det. Jeg hadde vel brast gjennom x antall vegger (til) hvis ikke vi hadde kjpt nødpc til meg med en gang, den er tiltenkt Kjæresten egentlig men jeg har "eid" den inntil hp'en kom hjem. Så i dag skal det ryddes på hp og toshiba og den eksterne harddiscen sånn at Kjæresten får Toshibaen sin. Og ikke å forglemme, jeg har jo lillle Snipp da, også kalt EEE 901i, en liten kosejente som sitter på fanget her nå. Cattas heter Snapp, og Snipp og Snapp er nusselige små lykkelige medlemmer pcfamilien her. De passer i håndvesken (den litt store da), nesten i en lomme (jaja, litt overdrivelse) og kan sitte på nattbordet eller hvorsomhelst, og en nesten like kjapp som de store pcene. Og myye søtere. Så tilbake til saken; Det tar tid med pcreparasjoner... Håper det går en masse fortere for deg enn for meg... Jeg har ringt og purret og mast og lokket og truet, men pcfolka var og ble trege... Men det hører kanksje med for reparatører??? Klokken min fikk vann inn i seg i Hellas i sommer, i juli. Og gjett hva??? Den er jammen på reparasjon enda den også. Er det muuulig???

Koselig koselig sa...

åh da hadde jeg dævva, for å si det sånn! Min pc er jo min baby, hahahhaa
:)

håper du får sjuklingen hjem snart da - frisk og oppegående!! God helg damen, eller søndag skal jeg si :)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Føler med deg - håper den blir kurert fort så du kommer deg på nett igjen. PC-abstinenser skal man ikke kimse av! God-bedring-til-PC'n-og-deg fra meg**

GAWO sa...

Skrekk og gru!! Hvordan skal det gå meg deg... og med oss uten PC`n din. Håper den er tilbake i en fart, frisk og opplagt. Noe langvarig bloggtørke fra din kant tror jeg neppe jeg kommer til å takle :-)
Å klare en helg (på hytten) uten tilgang til nettet er tøft nok for meg. Så nå føler jeg med deg P.
Ønsker god bedring :-)

Som Mine Dager Er, sa...

Det er tøft for enhver å måtte levere fra seg "babyen" sin til fremmede mennesker. Og skulle leve uten den fornemmer jeg nesten som en umulighet. Men må man så må man. Hold ut, det er sikkert nok stjålne PC'er i huset du kan låne i mellomtiden. Håper du får den frisk og rask tilbake igjen.

Stilig bilde forresten ;-)

Godklem fra Marit

9na sa...

Hei igjen, jeg hadde en dag med mange ting som gikk i stykker i går... Sikkert i sympati for deg og din pc... Ting er litt på skjeve om dagen ja...