tirsdag 18. november 2008

Gullet e' heme - igjen!

Så er ventetiden over! HPen min kom hjem i går! Levert inn på fredag og tilbake mandag. Ikke verst det og i alle fall når man må ta med i betraktningen at han som skulle reparere den ikke var tilstede på fredag. De hadde ikke funnet noe alvorlig galt med maskinen. Mest sannsynlig var det programvaren jeg fikk for å sette dataen opp på ny som ikke hadde vært i orden.
Nygjennoppretter,oppdatert, ny DVD spiller og nytt batteri. Ja, nesten en helt ny maskin. Og det er akkurat som når du får bilen igjen fra service... man kan liksom føle at det er gjort noe bra med en. Den kjennes litt annerledes - på en positiv måte. Så nå er det bare velststand her i heimen. Men klok av skade har jeg bestilt meg en back up maskin. En liten sak som jeg kan bruke når denne her ikke er frisk. For det er for gale at de andre familiemedlemmene må overgi sine PC' er til meg - bare for å slippe å sitte og se på et mygletryne en hel helg....(Sorry!!)
Kvelden i går gikk med til å legge inn personlige ting og tang på maskinen og det skal jeg fortsette litt med i dag, men så kommer jeg nok på besøk til dere :)
Tusen takk til Ementor for kjempegod service!

19 kommentarer:

Line sa...

He he, kjenner følelsen av "mygletryne" når pcèn ikkje fungerer som den skal. Her i huset har vi berre ei maskin og, så det går ikkje an å trygle seg til eit lån....
Det var meg som spurte om Kardemommelova, ja, takkar for at eg får legge den til:0)
Når vi var i Kristiansand i 2005 så kjøpte vi Kardemommelova, så den heng i glas og ramme i gangen vår:0)
Ynskjer deg ein fin dag og håpar du kosar deg med di nyrenoverte maskin...
Klem

Pernille sa...

Så flott at gullet er tilbake:)) Ingenting er bedre enn det. Grattis grattis! Og så fort det gikk. Kjempesevice hos dem du leverte den inn hos!

Du kan tro jeg fikk panikk etter jeg skrev kommentar til innlegget der du skrev at maskinen din var syk. Jo jeg skrev kommentaren og så tuslet jeg litt rundt hos de andre. Plutselig så står maskinen i stein. Oki, tenkte jeg, må jeg starte den på nytt eller. Og det gjorde jeg og så kom jeg ikke inn på noen ting. Panikken her i stua var stor og jeg sur. Men heldigvis er gubben en sånn "datafikser" og han fikk ordnet dataen i løpet av noen timer. Hva det var vet jeg ikke. Men den funker no.

Ha en flott dag og kos deg med "banet"

Klems klems:)

Anne-Berit sa...

Det var raskt levert.Bra du slapp å være uten gullet ditt i ukesvis,som jeg har inntrykk av er det mest vanlige når noe går skeis med pc-ene.
Panikken er alltid stor her hvis pc`n min skranter,da blir jeg sur da,hehe.
Kos deg med gullet ditt!

Anemone sa...

Der ja, var gullet i hus igjen :-)
Klok av skade har også jeg kjøpt ekstra hard disc!!!

9na sa...

Du verden, det var effektivt, har du noen tips om hvilke press- evt lokkemidler du har brukt? Trussel om en tropedo i bekjentskapskretsen eller...? *imponert*

Ruth@ sa...

Herlig at du har fått gullet ditt tilbake... Kjekt med kitt service innimellom... Plei denne mannen som reparerte den godt... de er kjekke og ha når slike ting skjer...Min får hjemmelagde gaver av meg, da blir det billig også... Han kommer til og med hjem hit og hjelper oss, med disse data greiene.. Han er vært sin vekt i gull...
Godt og se det blir fred i heimen igjen...

Tofo sa...

Ja det grusomt å være uten maskin! Kjenner meg igjen der! Er det fare for at vi har blitt bittelitegranne hekta?
Hihi..kos deg med nyoverhalt HP! Klem:)

naturglede sa...

Så koselig. Kjenner den følelsen her også. Min skjerm gikk dukken i sommer og jeg fikk ny først i går. Greit jeg får bruke gemalens data, men han skal jo også bruke den. Nå er jeg min egen "herre" igjen. Jippi!Ha en strålende dag:)))

ArneA sa...

Etter utallige mail og telefoner med datamannen hos Ementor og når ikke min far en gang klarte å blåse liv i HP'en, måtte jeg bare ta det drastiske skrittet og levere inn babyen min.
Vi har kort hukommelse vedrørende positiv tilbakemeldinger og bra er det

Petunia sa...

"Etter utallige mail og telefoner med datamannen hos Ementor og når ikke min far en gang klarte å blåse liv i HP'en, måtte jeg bare ta det drastiske skrittet og levere inn babyen min."
Disse telefonene og mailene var en service fra datamannen hos Ementor som "krisehjelp" til meg for å forsøke å løse problemet uten at jeg måtte levere inn HP. Det hadde ingenting med dårlig service fra Ementor sin side. Men når mine datakunnskaper ikke strekker til, så er det veldig ok at de kunne ta å se på maskinen sånn på sparket.
Ementor skal ha den rosen de virkelig fortjener.

Tofo sa...

Hei igjen. Takker for koselig kommentar!
Den gutten på bildet er vår sønn ja. Han har forøvrig vært mye med din eldste.. Men min mann har ikke drevet med schæferopdrett, så det må være en annen. Morsomt, men vet ikke hvem det kan være...
Ha en god kveld du også! Klem :)

RuneE sa...

Til lykke med fornyelsen - jeg regner med at den blir tatt i bruk snarest og til gode formål.

For eksempel kan du jo stikke innom hos meg. For første gang på lenge har jkeg vært på fotosafarie i nærområdet.

MajorogMeg sa...

Hehe..så bra at ting er på stell igjen og dagene kan gå som før!!!! Pc og mobiltelefon, det MÅ virke. Og bilen da selfølgelig. Viktige ting ;-)
Jeg pleier influensa og tett hode. Blir i senga for det meste imorgen å, Major kjeder seg.

Frk.Badegakk sa...

Gratulerer med pcen;)
Jeg mekker bildene mine på picnik.com, de samarbeider med flickr og er helt klart det greieste jeg har vært borti av bilderedigeringsprogram så langt! Anbefales=)

Anonym sa...

Så flott!
Det gikk jo ganske så fort da. Heldigvis;D

Lisa

Lindaen sa...

Hurra for friskmelding av HP'en!!
Og kjekt at du har fått god service. Noen gangeer er man jo helt sjokket når det skjer!! ;)

Ha en strålende uke, Petunia!

GundaM sa...

Så flott da!

det ordner seg for snille jenter vet du ;0))))

Klem

Tone sa...

Ai, så bra Petunia!!!!

Ivar Ivrig sa...

Heldig du da. Jeg har sendt min pc til sykehuset for andre gang på kort tid. Ble ikke frisk etter første tur gitt. Bruker jobb-pc men på den kan jeg ikke installere alt jeg vil :-(