søndag 7. desember 2008

Nothing sweet about me....

Nissejente

.
Jeg har blitt oppfordret av Hobbygåsa til å skrive 7 ting om meg selv som enter er alminnelige eller spesielle. Here we go:
.
1. Jeg er oppkalt etter min farmor som døde rett før jeg ble født. Skulle egentlig hete noe helt annet. Jeg er ikke blitt fortrolig med navnet mitt før i de siste årene. Synes fortsatt synd på unger som får dette navnet. (Mitt egentlige navn - ikke nicknavnet her på bloggen).
2. Ble på 8o - tallet intevjuet av "Det Nye" og hadde i løpet av dette tiåret flere ting på trykk i det bladet. Kanskje ikke spesielt stolt av det i dag da.....
3. Har aldri vært i utlandet bortsett fra en svipptur til Vesterås i Sverige som 6 åring. Dette var før "Harrytur" var et begrep.
4. Jeg hater å handle i store varehus der man blir ledet som en flokk sauer gjennom butikken og ikke kan komme seg ut på en lett måte, men må gå den lange veien gjennom hele labyrinten. Jeg er med andre ord ikke så ofte på Ikea. I alle fall ikke uten ledersauen....


5. Jeg har aldri vært full. Full av sjokolade derimot, er jeg hele tiden...
6. Jeg dagdrømmer om å kunne leve av å skrive og produsere nisser. (Ikke akkurat trolldeignisser da, men nisser med hode av dukkeleire og stoffkropp som jeg kan strikke og sy klær til....)
7. For å være så glad i nisser, så er jeg ikke spesielt glad i julen.

Nissegutter
Har du ikke fått denne oppfordringen fra noen, så er det bare til å ta den:)

18 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Dette betyr at du aldri har vært i syden. Takk gussjelov...Jeg har aldri vært i syden. Utlandet har vær Orsa i Sverige og en kjapp tur innom Danmark når jeg gikk i 3. klasse. DA er det ikke bare meg... Nuh blev jeg glad!!! Folk himler jo til meg når jeg sier dette... Men har man hytte, ja så har man hytte.

Pernille sa...

Kjempekos å lese mer om deg:) Hi hi hi, no vet jeg hvem som kan underholde gubben min når jeg vil på Ikea. Han hater å drå på Ikea og store kjøpesenter, mens jeg elsker det;)

Og jeg syns så absolutt du skulle gjøre noe med det nisseønsket ditt. Jeg handler gjerne nisser av deg! Og du er jo så flink med ord! Du er kreativ, kunstnerisk og humoristisk. Det bare MÅ bli en suksess!

Tror jeg må spise svartsjuktabletter over de trolldeignissene. Sukk.

Ha en kjempeflott og koselig søndagskveld, Petuniamora:)

PS: Her har det vært om-møbelering, så innlegget mitt i dag kommer senere i kveld;)

Anne-Berit sa...

Så herlig å få vite at det ikke bare er jeg som ikke har reist så mye utenlands.Sverige er det eneste utland jeg har vært i,men det er jo nesten som heime det.
Gjør alvor av nisseproduksjonen,du får sikkert godt salg på dem.
Jeg må ha følge på Ikea om jeg skal dit,får fullstendig klaus der til tross for størrelsen på butikken.
Ha en fin kveld!

GAWO sa...

Det er mye Sweet about you!
.. og navnet skal du være stolt av. Det er vakkert og nå etter hvert er det få som heter det også. Jeg har alltid likt navnet mitt godt. :-)

Nisser og ord har du godt tak på, så den drømmen håper jeg du kan leve ut. Ingen lager finere trolldeigfigurer enn deg. Ingen!

Catta sa...

Heihei!
Morsomme fakta!!
kjøpesentre er ikke jeg så glad i heller... For det første fordi jeg aldri kan gå inn i en butikk uten at jeg føler alle ser på meg og tror jeg kommer til å stjele (når jeg handler selv handler jeg som regel i en butikk hvor jeg kjenner de som jobber der) ¨Nå har jeg aldri stjålet noe i hele mitt liv, men frykten for å bli mistenkt for det står sterk...

9na sa...

Å så fine trolldeignisser! Tror virkelig du kunne tjent en slant på det der... Har du prøvd? Og bare så du vet det, jeg er innom her flere ganger per dag jeg også ;)

Hobbygåsa sa...

Herlig! Prøv da vel, hvem vet, kanskje klarer du å livnære deg på nisser - det finnes jo bl.a. haugevis av turister i Bergen. Og du er dyktig med hendene, det er lett å se. Og en gang må du til det store utland Petunia - om ikke annet for å se Italia - det er bare helt vidunderlig!

Elisabeth sa...

Nydelige trolldeigfigurer. Sååå søt den jenta da.
Artig å lese fakta om deg. Jeg også hater kjøpesentere, shopping og store folkemengder, men av og til så må man jo bare. Da er det full fart inn og full fart ut.
Jeg har mange lørdager sendt gubben og ungene for å handle, så går jeg på fjellet selv. Herlig!

Anemone sa...

Her var mye spennende lesning en sen søndag kveld. noe har vi da ti felles jeg og du, og det er Ikea-dritten!!! Førjulshandel like så...

Som Mine Dager Er, sa...

Unnskyld, men her var det faktisk Everything sweet about you! Iallefall sjokoladesøt. Jeg burde ikek bli imponert, men har du aldri vært full??!? Du heldige sjel som har sluppet unna bakfylla! Ikke det at jeg så mange erfaringer, men de jeg har vil jeg helst glemme.

Du overrasker stadig, men ikke at du har skrevet i DetNye. Jeg sa det til deg i en privat samtale: du skriver godt, du burde skrive bok! Og jeg tulla ikke, Petunia! Imens du tenker kan du begynne nisseproduksjonen. Her i nisseland har vi en stor forkjærlighet for nisser så her er det penger å tjene ;-)

Alltid trivelig lesing hos deg. Og navnet ditt er flott det. Jeg kjente ei dame ved det navnet og det var verdens søteste hyggeligste dame. History repeating sier jeg bare.

Klem fra Marit

Charlotte sa...

Det med nissene høres da ikke så dumt ut?
Ellers så er det ikke så mye "sweet about me, either!".

Tofo sa...

Her var mye jeg ikke visste om deg! Kan virkelig forestille meg at du har skrevet i et blad, du er fantastisk flink til å skrive! Når en ser på de trolldeignissene dine, så burde du vært RIK allerede du! Så med nisser tror jeg du har en stor fremtid. hihi.
Godt å høre at ikke "alle" andre har vært "alle" steder heller. Norske fjell og fjorder er jo så nydelig!

Du den "pakkekalenderen" inne hos meg er kjøpt på KID, men datteren min sydde ringene på selv. Der var bare lommer.
Ønsker deg en super uke! Klem :)

Berit sa...

Du så artig å lese sannheter om deg!! Blir litt mere kjend da.
Og så flotte trolldeig figurer, jeg er imponert av deg!

Har en utmerkelse til deg...
Klemmer herfra.

Marie sa...

Fine nissar du har laga :)

Eg ser at du og eg har ein del ting felles ja... Eg har heller ikkje vore full, eg har vore på Grand Canaria ein gong(det er alt eg har vore i utlandet), eg er ikkje noko særleg glad i store varehus stappa med folk heller...

Me kan vere kjekke og greie likevel ikkje sant? Eg og du, hehe.

kate sa...

Disse trolldeignissene dine er helt fantastiske, skulle ønske jeg kunne laget noe sånt. Husker en gang da Stian var liten at jeg forsøkte meg på en trolldeig Albert Åberg... Den ble ganske fin, men så brukte jeg vel nesten en halv dag på den,,, så sånt noe er jeg ikke særlig god på..
Kjekt å få vite litt mer om deg:)
Klæm fra Kate:)

kate sa...

Forresten så syns jeg du har et flott navn:)
Ha en fin mandag,
klæm:)

kate sa...

Disse trolldeignissene dine er helt fantastiske, skulle ønske jeg kunne laget noe sånt. Husker en gang da Stian var liten at jeg forsøkte meg på en trolldeig Albert Åberg... Den ble ganske fin, men så brukte jeg vel nesten en halv dag på den,,, så sånt noe er jeg ikke særlig god på..
Kjekt å få vite litt mer om deg:)
Klæm fra Kate:)

Bjørg 47 sa...

En hyggelig måte å bli bedre kjent på, ja. Og ikke visste jeg at så mange 'skygger' unna kjøpesentra !! Trodde jeg var alene om det !! skal ikke snakke så mye om andre ting, var heller ikke i det store utland noe særlig før jeg traff min nåværende samboer , som var 'anglofil'. (14 år siden). Nissene dine er flotte, og hva er galt med navnet ??? Ha en fortsatt fin adventstid.