tirsdag 21. april 2009

Bloggtillegg

Treningsutstyr

Alt er ikke bare positivt med blogging. Det har faktisk noen ulemper og jeg har akkurat oppdaget en av dem….

Det burde ikke ha kommet som noen stor overraskelse. Men jeg må medgi at det har kommet litt snikende og uten at jeg har bitt meg merke i det..

Jeg har nemlig fått Bloggtillegg. Det er ikke noe jeg ønsker eller er videre stolt av.

Treningsball Alt for mange kosestunder i sofaen med PC’en har gitt seg utslag i noen skikkelige ”håndtak” i siden. Nå som de store gode vinterklærne skal legges bort og sommerklær skal på, så er det kanskje på tide å gjøre noe. Alderen jobber jo litt mot meg , naturen går sin gang og ting og tang begynner jo å peke nedover. Her er gode råd dyre!!! '

Det er ikke snakk om å slanke seg. Det er snakk om å begynne og bevege litt på seg igjen. Tørke støv av joggeskoene, finne frem manualene, treningsbenk, strikke og matte. Det er ikke utstyret det står på….

Jeg er nok blitt litt som treningsballen min… litt for bløt!!!

41 kommentarer:

Hege sa...

Bloggtillegg er noe som går tror jeg... :( Har kommet til trønderhovedstaden også!

Randi's Tanker sa...

Uffja, disse "håndtakene" i siden skulle jeg gjort noe med. Kan ikke kalle de bloggtillegg, for de var der FØR jeg startet bloggingen.

Jeg er skikkelig stuegris om vinteren, går nærmest i hi. Nå som den deilige våren er her og sommeren nærmer seg, har jeg INGEN unnskyldning lenger! Eller finner jeg en....???

Fin onsdag til deg!

Som mine dager er sa...

Snakkes da!!!
Jeg er så lei dise bloggtilleggene jeg også. De henger seg på for hvert innlegg. Noen få millimeter hver gang slik at man liksom ikke merker det, før man plutselig står der ... mer omfavnsrik enn noen gang.

Puh, manualene skal fram. Ingen tvil. Og øktene med PC-blogging bør bli kortere og kortere. Det burde utligne det hele.

Sommer - here I come.

Marit

Nissemann sa...

Haha, og jeg som har lurt i hele kveld på hva "bloggtillegg" var for noe... Har du prøvd å finne en knapp der det står "remove gadget" eller "do not remind me about this again"? Hvis ikke kan du prøve noe som jeg har på jobben min, det heter "tynn klient"... :D

Wenche sa...

Lykke til med treninga! Er så mykje lettare når våren Ein får mykje meir energi og dermed er det litt lettare å avsette litt til trening også, sjølv om eg er ganske god til å finne unskylding for ikkje å gjere det enno:)

Takk for hyggeleg kommentar i bloggen min.

Anne-Berit sa...

Uff-uff-uff,måtte du no sette ord på de greiene der,hehe.Begynner å bli ganske sigen både her og der,hundene har fått trimmet seg selv altfor mye alene i hundegården i det siste,og jeg kjenner det begynner å bli et tiltak å gå tur.Her må ting endres,og det litt kvikt.Nå er det jo verken glatt eller mange kuldegrader lenger,så da har jeg jo ikke den unnskyldningen heller.Nei,tror det var bra du minte meg på dette jeg,så nå er det bare ut å gå,raske og lange turer.
Ha en fin onsdag.Klem!

The single girl! sa...

Uff, ja... Har nesten ikke ord for dette engang... Her har jeg holdt vekten helt i ett år (slanket meg da), men nå har den uheldigvis begynt å krype oppover igjen etter alt for mange timer i sofaen, så trening har det virkelig vært lite av i det siste... Så må nok virkelig skjerpe meg fremover!!

Bitte sa...

Hei!

Liker bloggen din veldig godt. Har lagt ut link til din blogg fra min, HotBlog.no

Håper du vil linke tilbake :)


Hilsen Bitte

Rick sa...

Just stopping by to say hello...Beautiful pictures as always Petunia!

Anneøise sa...

he he he, den var god:-), bloggtillegget er godt festet her på Sjørdal også, men har startet kampen! Ha en flott dag! Anne-Lise

Koselig koselig sa...

ja ... hvileputa! huff.. hihihihi

Anita fra hjerterommet sa...

he he ja da er det bare å bevege seg litt mer ja..

Ida sa...

Æsj, ja!
Har en slik ball jeg også, men vet ikke hvor den er... Vet ikke om jeg finner igjen meg selv engang, langt her inne i meg ett sted.... Hehe! ;)

Nå satser jeg på at du lager en serie og ett opplegg her, slik at vi andre blir motivert til å trimme litt her også... ;)

Lykke til! :)

Sommertid sa...

Hmmm...du sier ikke det du..he he ..ja du er nok ikke alene om å få..hva var det het igjen...bloggtillegg...men nå har vi krypet ut av "hiet" og tatt imot våren med åpne armer..så her skal skrøtten beveges mer..merker at jeg gjorde noe i går..for noen muskler skriker i protest idag..he he

Lykke til med ..eh..treninga..var det ja
Sees te freddan :)

Ida sa...

Og jeg som trodde det var penger det var snakk om her. Men, vi merker nok alle bloggere, at bloggingen har sin pris.... ;)

Angelo sa...

Joda, jeg kjenner godt dette bloggtillegget jeg også, dessverre. Jeg har bestemt meg for å jobbe med litt oppstramming for jeg trenger jo ikke så digre håndtak...

Onsdagsklem til deg fra meg.

Kristin :)

Anne sa...

Utrolig smittsomt det er du :-)

Tenkte på det for noen timer siden, at jeg alt gleder meg til neste uke for da er det I... ig det må bli IS for min del tenkte jeg :-)))) dvs; stor posjon i tallerken, med diverse tilbehør..., og en kan jo bare ikke kaste den etter at en har bloggifisert en tallerken vel...

Fin fin dag til deg kjære venn.

Drømmefangeren sa...

bloggtilleg ja.. det kommer snikende på, og så er det jo av og til noe rart med kleskapet også.. av og til så krymper det klærne.. så det beste for meg tenker jeg er å ikke blogge så mye, for deretter å bytte ut klesskapet
ha en fortsatt fin dag :)

Marihøna sa...

Uff ja - nok av bloggtillegg her også. Og ikke forsvinner de ved å trykke "delete" heller :(

Nei, her er det nok bevegelse som må til, og for å skryte litt, så har jeg så vidt begynt...

Ha en flotters dag!

Charlotte sa...

Jepp-jepp. Her også i mengder.. skoene.. hvor la jeg nå de da?

MajorogMeg sa...

Jo takk!! Hvis du ser innlegget mitt av i går, så er du jeg sliter med det samme. Så jeg har begynt og jobgge. Tror jeg skal dø hver gang. Men så godt etterpå:) Må også oppdra hund på å jogge. Gikk så bra i går men i dag var Major NÆPE!!
Tørk støv av joggeskoa du og kom deg ut. Alderen?? Den er et TALL!!
Lykke til og klem til deg:)

naturglede sa...

Ikke du også! Treningsutstyret mitt er også i orden, men det gjelder vel å bruke det mer kanskje. Nå setter vi igang, så er vi klare til badesesongen. Lykke til:)

9na sa...

Jeg trodde jeg hadde kommentert dette innlegget i går, men borte er det? Her kommer kommentar igjen da... Jeg tror det er et datavirus som sprer seg med lynfart gjennom Bloglandia, jeg, her er det også skjedd... Nå skal jeg på løpetur.

Jarle Petterson sa...

Du er slett ikke alene om å engstes over bloggingens – eller andre virtuelle eskapaders – fysiske implikasjoner, men det er vår, og naturen venter på å bli brukt. Og hvem vet, med dagens mobilteknologi blir det vel en råd med blogging i skauen med.

Det var naturen som gjorde meg oppmerksom på bloggen, forresten. Eller… snarere min gamle mor, som fortalte at jeg har en slektning som sprer bilder av Myrdalsvannet, med tilliggende herligheter, på den globale veven.

For jeg tror vi er i slekt, altså. Bodde du i Dyngelandsveien en gang i tiden – og p.t. i huset jeg selv bebodde i tenårene en gang?

Det virker nesten litt sånn. Hei, i alle høver. Jeg tror jeg skjønner hva moderen mener. Flotte bilder, og jeg kikker nok innom igjen! :-)

Min Verden Hanne sa...

Bloggtillegg :))) Hehe! Vel, kompensasjonen må være hagearbeidet! Ellers er det jo ikke bra sånn ellers heller å sitte for mye. Jeg har vært tjukk i hele mitt liv, så der har jeg ikke noe å hente - men jeg rører meg og er FRISK! Det er det ikke alle som kan si. Lykke til med ballen. Du kan jo sitte på den foran maskinen også kan du montere noen strikker i taket og dra litt i dem mens du leser! Klemmer

Kathrine sa...

Alderen jobber absolutt ikke i mot en:) Alder er flott, alder er kunnskap, alder er erfaring. Gå tur, spis og drikk godt. Tenk og erfar! Vi bor i et av de beste landene i verden. Nyt!
Klær finnes i alle størrelser.
Beklager utbruddet, men dette er peanuts, dame!

Ja, bare et utbrudd dette da. Mye humor i innlegget ditt ,)
Jeg er iallefall glad jeg kan gå tur hver dag, stå opp om morgenen og ikke gripe etter smertestillende de fleste dagene. Tur og kamera:)Vi har det godt vi i norge:))

Så kan bloggtillegg(trodde det var venner og kunnskap jeg?)komme som det vil. Kos dæ med bloggingen:))

Klem fra meg lenger nord.

Falt litt av ABC´en din her en stund. Ble litt mye faktisk, med alle ting en hadde lyst til å være med på. Men kommer tilbake sjø:)

HildeS. sa...

Ja det er viss noko som går dette.
Kjende snevet av det i påsken, og så har det berre blitt verre:)
Nei nå er det på `an igjen.
Det var eit flott ABC innlegg du hadde under her.
Me har tenkt oss ei helg til Bergen i sommar, og då er det greit å få nokre tips.
Ha ein finfin dag.
Smil H

Tofo sa...

Samme med meg som med Randi, kan ikke skylde på bloggen, for "håndtakene" kom leeenge før. Men aldri for sent å gjøre noe med det! ;)
STÅ PÅ:)

Gamleheksa sa...

Må være kjærringa mot strømmen jeg da, skjønner jeg, for her har det blitt borte en del kilo sammen med blogginga... :) Helt sant.

Miamor sa...

åååå...så det var det du mente...snakk om træg i topplokke vi trønderan sjø....Vært og trent i dag sjø...svett og god...og så kasta i mæ en hel pose med nøtter etterpå...mmmmm....nam nam...

Elisabeth's bright side sa...

Håndtak har et annet navn: Love-handles.

TorAa sa...

Bloggtillegg er noe som andre yrker kaller "sjåførmage" eller lignende.
Dog, har vi bloggere en fordel i forhold til de som må sitte bak rattet:
Vi kan ta vår bærbare i en hånd og vandre rundt, og bruke en og en finger for å formidle hvor og hva vi akkurat for øyeblikket
vi kan løfte med en arm eller begge, ballansere Pcen på føttene, legge den på magen. Og er vi riktig spreke, legge oss på magen foran speilet og taste med tærne.
I min aldre må jeg medgi, det er da enklere med fingrene.
Man blir jo litt stivere i kroppen etterhvert, så at sige;))

ja,ja, etter 4 dager (tordag lunsj til tirsdag ettermiddag) uten tilgang til mine vante PC fasciliteter, er jeg gladfor virkelig å være tilbake igjen.
Det var "bare" hard-disken som crashed - fikk ny dagen etter, men alt det gamle, som ble reddet (alt) trengte jeg hjelp til å få på plass.
Dessuten, se her:
http://toraa.blogspot.com/2009/04/wordless-wednesday-2009-04-22.html
Saker og ting er på gang. Hurra.

btw. Fredagens ABC er på plass nok en gang. Jeg er spent på din Bergensløsning, skjønt det aner meg.

Lise H sa...

Bloggtillegg ja, det har jeg også fått... Prøver å bli kvitt dem for de lar seg ikke kombinerer med bunaden min!!

Gratulerer med dagen forresten :)!
Så inne på Hobbyforum at du har bursdag i dag.

HildeS. sa...

Hei å hei.
Gratulera så masse med dagen:)
Smil og klem fra HildeS

Miamor sa...

Gratulerer så masse med 29 årsdagen du kreative kvinne!!! Takk for all inspirasjon du gir!!

Elisabeth sa...

Off, vet alt om det der, men mine kom før bloggingen begynte. Heldigvis har alle fjellturene begynt å gi resultater, men det er firtsatt mer igjen. Hvorfor er de så vanskelig å bli kvitt? Fy flate, de er seige. Er det alderen? Må være det.

amatørfotografen sa...

Hei Petunia :)
Jeg dumpet borti ABC i ord og bilder litt tilfeldig, men synes det var litt morsomt, så jeg har lagt inn et innlegg for bokstaven G. Det er kanskje forsent? Jeg vet ikke helt hvordan dette fungerer.

Ellers synes jeg det var nydelige bilder fra Bergen, en by jeg liker veldig godt!

Siw Aina sa...

Prøv å gjett om jeg kjenner meg igjen. Jeg så meg i speilet her om dagen, og ble ganske så lang i maska. Så her snavles det kun sunn mat, hopping på trampolina, sykling, samt en laaaang tur med hundene hver dag. Bare så synd sommeren kommer fortere enn håndtakene minker...

Malys krok sa...

Her var det i grunnen et artig innlegg selv om det kanskje ikke føles slik. Du kan iallefall få det sagt... Lykke til med treningen!
Hilsen Margit.

amatørfotografen sa...

Hei, og takk for tilbakemelding :) Ja, da har jeg linket til ABC. Skal se om jeg finner på noe på bokstaven H, men teksten kommer nok ikke til å være så lang som denne hver gang. Blogger mest for å legge ut bilder :)

Ha det fint så lenge!

Anonym sa...

Hei Petunia.
Jeg er gamlemor som Jarle sier.Du
har en fantastisk side ,jeg koser meg når jeg ser naturen du har lagt inn på siden.Jeg har løpt mye
ved Myrdahlvannet og på fjellet i
tidligere år,da bena var god.Jeg er venn med din tante.Det hender en skjelden gang vi treffes.Jeg ser nok innom siden din igjen.
Jorun.