søndag 19. april 2009

Hverdagsluksus

mandag[1] Denne ukens Mandagstema er altså hverdagsluksus. Jeg måtte gruble litt på hva det er for meg. Luksus er jo det lille man unner seg av og til enten det er til hverdag eller til fest. Hverdagsluksus er jo noe man har for å gjøre hverdagen lettere, men som ,man nødvendigvis ikke benytter hver dag…. Jeg tror likevel at mitt valg av av hverdagsluksus er noe jeg gjør nesten daglig. Denne tingen gjør hverdagen kjekkere og gir meg overskudd til alt annet. Den trigger kreativiteten min og får meg til å våge meg på ting jeg ikke turte før. Min familie gir meg fred til å holde på med det og de respektere at dette betyr mye for meg. Da er mamma i sitt eget lille univers og vil ikke forstyrres. At jeg får lov til å bruke så mye tid på dette, er min hverdagsluksus..

Blogging[1]

For hva hadde jeg gjort uten bloggingen??? Blogging er hverdagsluksus for meg!

Blogging 2Du kjenner deg kanskje igjen i dette.

56 kommentarer:

9na sa...

Heia! Ja der traff du nok spikeren på hodet ja, mange av oss har et jo slik, og det eer jo en koselig hobby da... Ha en fin søndagskveld.

Anette sa...

Hvor er det godt tænkt :D Selvfølgelig! Mon ikke bloggning er hverdagsluksus for rigtig mange af os LOOOOK Klem - god uge til dig.

organic-lizzi sa...

Supert!!...Og hva var vel livet uten "Petunia",så takk for det..Så mye latter og gode alvorsting du blogger om..I loooove:-)
Herlig tegning..
Husker plutselig ikke hva filmen het(guuud,nå begynner jeg å bli glemsk!!),men så fort jeg husker skal jeg melde..Åhh!husker..Carl Gustav,gjengen og parkeringsbandittene(eller noe lignende)Tror det var sånn ca.1980..
Super kveld&Stooor klem fra Randi

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Er det du som har tegnet? Så flink! Og blogging er en av mine hverdagsluksuser også:o) Fin uke til deg! Klem fra Randi**

sammen på veien sa...

Ja det er luksus å kunne sitte i ro lenge med pc på fanget og treffe
venner "der ute" Men noen ganger er jeg ikke opplagt til sånn luksus.

God klem

Rimkogeren sa...

Hverdagsluksus er i sandhed mange ting. De gratis er tit de bedste! :-D

Sommertid sa...

å ja...her kjenner jeg meg absolutt igjen...men heldigvis så har det ikke tatt helt overhånd her hos meg ....enda !
Flott levert syns nå jeg..og javisst er det luksus..
Ha en toppers uke..vi sees igjen te fredda'n ;)

MajorogMeg sa...

Denne deler jeg med deg:) Blogging må man ta seg tid til. Herlig heverdagsluxus!! Det er bra du har det og Petunia, med dine flotte innlegg:)
Klem fra meg:)

Mete sa...

Flott tolkning av ukens Mandagstema. Jeg tenker og tenker på hva jeg skal velge denne gangen - den var rett og slett litt vrien.
Fortsatt god søndagskveld, og ha en fortryllende uke!

Wenche sa...

Ein kvardagsluksus som gir masse energi å halde på med:-)

Ha ei fin veke!

~ mona ~ sa...

Ja, du har så rett, så rett! Man må bare gi seg selv anledning til å gjøre den en liker aller best - hver dag! Flott tegning og bilde! Ha en fin uke!

Malys krok sa...

Denne luksusen er det nok mange som unner seg, og det er godt. Virkelig HVERDAGSLUKSUS å få "møte" så mange flotte mennesker. God løsning og fin tegning. Margit.

sjante sa...

Det har du helt rett i!

Tunes Photo sa...

Mmm, enig. Blogging eller også å ta bilder er for meg en koselig hobby. Det minner meg om noe jeg gjorde i "før unger" tid, nemlig å fiske..... Du tømmer hjernen for andre ting.

foto CHIP sa...

Härligt fin beskrivning som man blir glad av liksom din fina talande bild :)

Cathrin sa...

Kjente meg igjen der ja, skulle tro det tegnede bildet var fra mitt hus innimellom. Av og til må man bare la hybelkaniner være hybelkaniner, la tiden fly avsted selv om man skulle vært i seng for lenge siden...og bare bruke tid inne i blogglandia! :O)

Charlotte sa...

Ja jeg er litt for flink til å ordne meg til litt verdagsluksus. Kanskje derfor jeg også er 20kg for mye og huset er konstant rotete. Men who cares!!

Ellen sa...

Ramt lige i plet - det havde jeg slet ikke tænkt på, men det er da det, blogging er for de fleste af os... luksus, nemlig. For det er tegn på, at vi har overskud, og det er da luksus :-)
Fin tolkning.

Min Verden Hanne sa...

Jepp, sånn er det. Begynte sånn for meg også, ønske om å lære om blogging og en hagedagbok - så var plutselig bloggen viktigere enn alt annet. Heldigvis har det roet seg noe. Min hverdagsluksus er at jeg har den stasjonære pc for meg selv... de andre har sin egen. Snakk om luksus :) Herlig tegning. Ha en fin hverdagsuke med mye luksus. Det er det som er luksusen å skape seg noen små rom for seg selv :) Hanne

Linda sa...

Heisann! Kunne godt tenkt meg å begynne å blogge, jeg også, men jeg er nok litt for grønn ennå! Går med en liten blogger i magen, men trenger nok litt hjelp til å komme i gang. Så var det å få tid til alt, da... Har foreløpig hatt nok med å besøke forskjellige blogger.

Artig bilde du har lagt ut! Er det du selv som har tegnet det, eller er det en av ungene som har tegnet mamma i sitt ess?

organic-lizzi sa...

Hei igjen:-)
Sminket jeg... Verden er jammen ikke stor..Kanskje jeg møtte mannen din da...
Nattaklem fra Randi

Som mine dager er sa...

Blogging er luksus ja. Spesielt å ha nok TID til å blogge. Jeg mener...jeg setter av tid til innlegg, men så løper jeg fra PC'n og til alle mine andre gjøremål. Blir liksom ikke nok tid til å kommentere. Jeg rekker ikke over alle som er så snille å legge igjen en kommentar.

Kan ikke tenke meg at du er "analfabet" i noenting. DU med alle dine kreative tanker og ideer og alt du gjør. Du får garantert til å klatte maling og lasur på et gammelt bord. Garantert.

Lykke til.

Klem fra Marit

Marit Vollan sa...

enig! Ta seg tid til det man lyster: blogging!

Randi's Tanker sa...

Kunne tolket mandagstema på samme måte, men jeg har en annen tolkning.

Ha en fin uke!

Anne-Berit sa...

Syns temaet var vanskelig denne gangen,for det er jo akkurat sånn det er her også,bloggingen fyller mye av dagene mine,det og hundene.Men visste ikke hvordan jeg skulle beskrive det i bilde.Men nå tror jeg bare jeg skriver "Hverdagsluksus-Se Petunias innlegg",hehe.Kjempefin tolkning fra deg,både i ord og "bilde".Natti-natt!

♥Angel♥ sa...

Takk for kommentar, og flott tolkning^^ Jeg kjenner meg igjen, selv så fører jeg 2 blogger itillegg til fotobloggen min! Og det er jo en luksus^^

Madame sa...

Haha, jeg har det præcis sådan, Petunia - det var sjovt fundet på og et fint bud på, hvad hverdagsluksus er :O)

Anne sa...

Tenkte først jeg skulle skrive om dette jeg også ja... for det er hverdagsluksus og få blogge litt.

Tankene vandrer og man får et lite friminutt i hjernen.

Juni sa...

Dett er er virkelig hverdagsluksus, og en luksus som nytes og gir stor glede. Veldig godt tenkt.
PS: Jeg har lagt ut et fotosafaribildet på bloggen min i dag.

ArneA sa...

Helt til skrive sperra treffer med full kraft. Da er der ikke lenger luxus

Evami sa...

Blogging er hverdagsluksus,og det er godt å sette seg ned og kose seg med det man liker:) Ha en flott mandag:) Klem Eva

Kathrine sa...

Midt i blinken dette ja,) Ha en flott uke!

:))

Gleden er stor sa...

blogging er en bra hverdagsluksus ja=) det meste vi foretar oss vil nå jeg si er preget av en eller annen form for luksus..!

ha en god uke!

strömmas sida sa...

Din vardagslyx delar jag med dig och delar gärna mitt bröd med dig :-).

Häftig bild du har och som ju kan stämma gott ibland. Visst är det avkoppling och vardagslyx med datorn och bloggandet.

Nu ska jag läsa lite mer här i din blogg.

Tack för påhälsningen. Välkommen igen.

strömma

strömmas sida sa...

Nu har jag läst och tittat lite mera på din vackra sida. Norge är verkligen ett vackert land. Omän jag bor nära så är jag sällan dit ändå *fy på mig*.

Jag ser att du också har tema här och det har jag lagt in på min sida. Är det under EN dag man kan lämna sitt bidrag?

Hälsningar
strömma

Tovepia sa...

Takk for hyggelig kommentar! Og ja, enig med deg, blogging er gøy! Og litt luksus å kunne bruke tid på det;) Kjempefin tegning, går ut fra at du har laget den selv. Ha en flott dag videre!

Linda sa...

Hei igjen! Tusen takk for hyggelig hilsen i gjesteboken!

Ja, du skal bare se at jeg tar kontakt igjen når bloggeren i meg våkner for fullt! Takk for tilbudet!

Linda sa...

...by the way, jeg kjenner meg veldig igjen i tegningen din!

Besta sa...

Helt enig med deg.. det er fint å bare kunne sitte og blogge. Ha ei fin uke.

Jenn sa...

Du skaut nok blink på denne ja;)
For mange så er det virkelig hverdagsluksus å få tid til å blogge,med hus,hjem,små barn og jobb i tillegg..skal noe til å få kabalen til å gå opp.Da kan det være deilig å gå inn i bloggen og bare være samtidig:))
Ha en fin kveld.

L i n d a l o v e sa...

Ja du sier noe der.. Har hatt så lite tid til blogging i det siste at det har blitt luksus her også.. Kos deg med vårsolen når den titter frem igjen her i BÆRGEN :o)

L i n d a l o v e sa...

Er jo litt morsomt da.. Er ikke Petunia en blomst?? Hva var grunnen til bloggnavnet ditt egentlig?? he he..Fint altså, men hvis du ikke er noe hagemenneske..?? Håper gubben kommer opp med noe murstein snart :)

strömmas sida sa...

Vad kul. Jag tackar och niger.
Tog dig på orden och har gjort mitt
första bidrag hos dig.

kram
strömma

The single girl! sa...

Ja, skjønner deg veldig godt! Jeg for min del er alene og kan gjøre som jeg vil, men blogging går nok litt utover andre ting ja, jeg inrømmer det!! Skikkelig luksus dette! Hehe! Flott innlegg som vanlig! Klem!

Koselig koselig sa...

Ja det gjør jeg Petunia! Og du det var veldig bra tolkning! :)
Det er et ord jeg har sett mange svensker bruke, men lite her i Norge - så da tenkte jeg, hm... bra ord, det må jeg få "UT" der :)

Og jeg gleder meg til å ta fatt på en skikkelig bloggrunde nå (i morra... nå skal jeg sove) og se på all luksusen der ute!

klem og god natt fra meg

NovaS sa...

assume that i can see the picture looks pretty busy...

HISTORY of SUPERNOVA and SWEETPAIN
ANGELS IN MY LIFE
SPICES OF LIFE

Randi sa...

Ja, hva hadde livet vært uten blogging! det er noe som gir meg stor glede.
Utrolig arti tegning :-))

I dag skinner solen igjen og jeg sitter her og tenker på at jeg skal være litt føre var og lage ett ABC tema til fredag. Jobber Torsdags kveld og fredag...da blir det liten tid til å legge de små grå i bløtt.....men mens jeg sitter her så om ideen.:-))

Ha en strålende fin dag

Melusine sa...

Virkelig et utmerket eksempel på hverdagsluksus! Tegningen er skikkelig god :)
Takk for fin kommentar hos meg!

Pillepalle sa...

Ja, det stemmer! Blogging er faktisk hverdagsluksus!
Hilsen fra Pillepalle

naturglede sa...

Det er virkelig god hverdagsluksus:)

Donald sa...

Weblogs er en god måde at få kontakt med mennesker på mange forskellige planer.

Anne sa...

Trenger litt HJELP jeg nå :-))

På fredag må du legge meg til lista til ABC!! reiser på kurs og har ikke nettilgang desverre, jeg lager innlegget klart i morgen tidlig og legger det som `planlagt`. Mail komer etterhvert også, men litt hektisk her om dagen, snart blir det mer tid og litt lysere kanskje...

Klem herfra enn så lenge.

Ida sa...

Der traff du spikeren på hodet!
Å blogge er KOS. Samtidig mens man sitter der, så vokser kaoset.... ;)Dette er vel en annen pris vi må betale for denne hobbyen....
KOS deg du! :)

Kosene mine sa...

Helt enig med deg...blogging er en hverdagsluksus! Og tegningen din var knall :D Smilte godt der jeg så detalj etter detalj, hihi

Ha en fin helg
klem fra meg og kosene mine

~♥~ Monica S sa...

om jeg gjør.... hehe!

Monica

Trine Lill sa...

Ååå, gjett om det der er hverdagsluksus da!:)
God helg til deg og dine!:)