søndag 27. september 2009

Lille Petunia leser avisen

Lille Petunia leser avisen

Jeg tittet litt i gamle fotoalbum i dag og fant dette bildet her av meg tatt i 1967. Jeg var ikke så veldig gammel da jeg begynte å lese avisen ser dere. Et lite tillegg til innlegget under her:)

27 kommentarer:

Turid sa...

Å så søt ... tidlig ute med avislesningen :-). Tror du har samme dukke som jeg hadde, har den enda. Ønsker deg en riktig god søndag!

Catta sa...

Nei, så søt!!

Anonym sa...

Hei! Hvor redigerer du bildene dine?

Camilla :) sa...

Så søt du var! :D Runde barnekinn og dypt konsentrert ;)

anne - moseplassen sa...

thihi :D
Så søt og konsentrert da!

Jeg lesete av og til aftenposten når jeg var liten, og da satt jeg altid på gulvet. Dusteavsien var jo så diger å holde.. Ser du har litt problemer du også ;)

Petunia sa...

Svar til anonym her som jeg ikke kan svare på bloggen/sende epost til naturligvis:
Jeg redigerer bildene mine stort sett på Picasa 3, Flickr eller som på dette bildet der jeg har lagt på en ramme; Photoscape. Alle tre en (nesten) gratis nettsteder hvor det er meget enkelt å få til redigering.
Jeg skrev nesten gratis fordi når du har brukt opp gratiskvoten din, må du beale en liten sum hvert år for å laste opp flere bilder hvis du ikke sletter bildene etter hvert og lagrer dem på egen maskin. For eksempel hos flickr tror jeg at gratiskvoten er på 200 bilder.

GAWO sa...

Så søt!
Det var den gang avisene var i det ruvende formatet og tok opp en hel sofa. Jeg håper at aviser alltid vil komme ut i papirformat. Det er vel BT du leser så ivrig?

Petunia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Petunia sa...

Mja, Gawo... BA gikk ikke over til halvformat før i 1981 for så å bli tabloidformat i 1994, så det kan faktisk være BA!
Skal spørre mine foreldre!!!
Jeg håper heller ikke at papiravisene forsvinner.

RuneE sa...

Den skal tidlig krøkes... ;-)

Malys krok sa...

Det var da et skikkelig blinkskudd. Hadde tenkt å skrive det om å tidlig krøkes, men så at det var "oppbrukt". Så søt du var..
-Margit-

Gamleheksa sa...

Så søtt! Skjønner at du var tidlig ute med å følge med på verdens forunderligheter. Det konsentrerte uttrykket sier sitt.

A-mora sa...

Ååå, så søt du var. Du var sannelig tilig ute med avis lesing.
Vi leste to og tre aviser hver dag før. Nå blir det lokalavisa, resten leser vi på nettet. Hadde aldri trodd at jeg skulle slutte og kjøpe aviser,men det har gjort.

ha en fin kveld

Rimkogeren sa...

Jamen, sikken da en sød lille læsehest. Da jeg var på samme alle, tyggede jeg mig igennem Shakespeares samled værker, selvfølgelig på engelsk, altså som S. skrev det!!

Koselig koselig sa...

Neimen så koselig bilde !!! :)

vibeke sa...

Liker når unger utvikler sans for avislesing i tidlig alder :) Nå må jeg nesten stille skjermen opp ned for få med meg nyhetene fra denne dag en gang på slutten av sekstitallet (kan jeg tenke meg). Synes du er ordentlig stilig, men dukka er stiligst. Hun har du slengt fra deg på en litt uheldig måte; det ser riktig vondt ut å ligge sånn. Hadde forresten sånn dukke sjøl jeg. Pappa vant den på tivoli 17 mai det året jeg ble født. Hun ble hetende Åse og var med meg i tykt og tynt før hun måtte vike plassen for en vakrere tysk utgave ved navn Ulrikke.

Petunia sa...

Jeg har aldri vært noe særlig interessert i dukker og det ser man veldig tydelig her;)

Liv Elin sa...

En skal tidlig krøkes ja ! ;)

Ang bokstav-utfordringen som jeg hadde satt meg opp på , kom du meg litt i forkjøpet ! ;)
Jeg var begynt å lage innlegget - da jeg ble forhindret i å lage det ferdig og poste det - derfor fant du intet innlegg på bokstav A desverre.
Innlegget er nå på plass - og skal huske det til en evt neste gang jeg hiver meg med , at innlegget skal være postet før man legger seg til listen !
Ha en fin søndagskveld!

TorAa sa...

Haha, den skal tidlig krøkes----

Så herlig, og konsentrasjonen har du fortsatt.

btw. Jeg har satt i gang en liten lek: Gjett hvor. Dog er den på min engelske blog, men det går nok bra for dit vedkommende;-))
http://toraa.blogspot.com/2009/09/vacation-report-8-heading-for-awards-to.html

Linda sa...

Nommin, så søt du var! Den skal tidlig krøkes....

ArneA sa...

Da skulle det vel også ha vært A for Annonser
Ble det jobb på søkingen?

Tove sa...

Koselig med disse barndomsbildene! Ser at du var mer opptatt av aviser enn dukken din! Sjekk hvordan hun ligger slengt i sofaen, stakkar! Hi, hi.

Line sa...

He he, for eit HERLEG bilde:0)
Og det gir liv til ordtaket: "Tidlig krøkast som god krok skal bli"
Klem

Viola sa...

Næææ! Så søtt! Tidlig krøkes den som god krok skal bli, heter det.. Det er koselig å se i slike gamle album og bilder :) Ha en flott kveld!

mormonsen sa...

Et deilig bilde, av en topp konsentrert liten Petunia. :)

Frk.Badegakk sa...

Neeeeei noe så vakkert!!!!! Knall bilde!

TorAa sa...

så herlig.
ser du vil lese alene; dokka er vendt fra - haha.