tirsdag 29. september 2009

Skriften på veggen

Fotosafari

Skriften på veggen

Sier vel det meste denne her. Mye rart hva folk kan lire av seg på veggene rundt omkring. Man kan jo lure på hvorfor… Jeg tror neppe værgudene leser dette og tenker at – Ok, de har fått nok regn. Vi drar og drypper et annen sted….. Holder det ikke bare å skrike det ut? Eller å si det til naboen over hekken i det dere begge tar inn avisen om morgenen? De som egentlig har grunn til å skrike høyt, er de som får veggene sine tilgriset. Men man ser aldri det står på veggen: Helvete, noen har tagget igjen…

Fotosafari!!!

Hva er det? En liten veiledning:

Her er det nesten ingen regler eller faste dager å måtte publisere på. Du legger bare ut et bilde på bloggen din av noe du har snublet over på din vei og som du bare måtte ta bilde av. Hvis du skriver "Fotosafari" i emnefeltet/etikettfeltet på bloggen din, så blir det lettere for oss å finne frem til alle safari innleggene dine. Det eneste som forlanges er at bildet er ditt eller at en i familien/bekjent har tatt det og du har fått lov til å bruke det. Fotosafari er med andre ord en utmerket mulighet til å legge ut bilder på bloggen din som du kanskje ellers føler ikke ville passe til de andre tingene du blogger om.

16 kommentarer:

Anne sa...

Regner her også faktisk, om nå det er en trøst... så trivelig sjø..., sykle på jobb i slik dritt vær. Men jeg savner deg!!!!! det må bare bli min skrift på veggen denne dagen punktum

Hagemor sa...

du har helt rett!!!! rop det ut! men det regner faktisk ikke her askkurat no...jo no.. ha en fin dag.

9na sa...

Jommen teit ja, monner nok ikke et skvatt å klage på den måten der...

TurboLotte sa...

Ja ikke sant? Utrolig tullete. Skal de først kludre slik, kunne de i det minste hatt litt stolthet og lagt litt arbeide i det de gjorde.

MajorogMeg sa...

hehe...helt enig med deg...men måtte le allikavel. Kjørte forbi en vegg hvor det var sprayet: gi faen, spis gråstein. Hvordan kommer de på det? Tagging ødelegger forferdelig mye!!

Ha en flott tirsdag okke som:)
Klem:)

Gamleheksa sa...

Enig mned deg, men den veggen der ser ut som den trenger en real make over uansett. Tagging er noe herk, men det finnes noen fantastisk flinke grafitti-kunsnere. Undrer meg over hvordan det går ann med bare spray-bokser til hjelp.

Sitter her i sola og prøver å mane litt godvær vestover, men har nok ganske begrensede hekse-ferdigheter.

Malys krok sa...

Enig! Det nytter ikke å klage heller. Og dette kaller jeg svineri, i ordets fulle betydning. Mye regn her og i disse dager, ja litt for mye i hele denne måneden, men mange har det verre...
-Margit-

Wenche sa...

Einig med at dei heller kunne ha ropt det ut, heilt unødvendig å tagge det på veggen. Skjønnar frustrasjonen, men det der hjelper vel ikkje akkurat så veldig.
Ha ein fin tirsdag!! For håpentleg utan regn, her ser det bra ut for øyeblikket og så er det berre å håpe det varer ut dagen:-)

Anonym sa...

Vi har fått tilgriset murveggen vår mange ganger, men vi maler over med en gang. Best det! Og håper de blir lei til slutt.
La det regne sier jeg. Da er alle taggerne innendørs!
Mette

Berit T sa...

Så sant som det er sagt, stygt og til ingen nytte!

Håper jo at solen kan være fremme hele dagen , lenge siden nå. Det hadde trengt å tørke litt opp, snart er alt overgrodd av grønske.

Olstad sa...

Rop det ut: he he synes så artig når andre finner slike ting ute for jeg klarer ikke finne slikt selv.

FlittigeLise sa...

Hehe... Som bergenser må jeg flire at blinkskuddet ditt !
Herlig blogg du har !

Viola sa...

Ikke den mest kunstneriske tagginga jeg har sett dette nei.. :/

A-mora sa...

Teit og skrive på vegger,men det er sant som det står på veggen der da.

Ha en fin dag:))

Synnøve

Nissemann sa...

Jeg synes noen burde skrive dette med store bokstaver på en diger asfaltplass i Bergen, siden værgudene ikke kan lese det som står på veggene... :)

Line sa...

Uff ja...Ikkje mykje vakkert dette her, men må no le litt allikevel...
Konklusjonen må vel vere at dette er eit realt uttrykk for frustrasjon!!
Det fisnt mykje stygge skribleri rundt omkring som eigentleg berre kan ansjåast som hærverk og rasering. Men ekte graffiti er ei flott kunstform og det er mykje vakkert å sjå:0)
Har ute eit fotosafariinnlegg i dag.
Klem