tirsdag 20. oktober 2009

Fryder/ fryder ikke…

Forandring fryder heter det… - Jeg er veldig usikker egentlig… Jeg vet ikke om du har fått det med deg, men jeg har byttet bakgrunnsfarge på bloggsiden min. Fra en litt slik ubestemmelig grågrønn, til hvit. Grunnen til det er at jeg var veldig lei den gamle fargen og at det er så mange flere muligheter med bilderedigering og måter å legge bilder inn på bloggen når bakgrunnen er hvit. Men usikkerheten gnager. Hva synes du? Har du tips til bakgrunn? Hvordan ser din blogg ut? Legg igjen tips og en hilsen, så kommer jeg og tar en titt for inspirasjon og nye ideer:)

sk 4 Den eneste forandringen denne lille skårungen ønsker, er nok at sommeren kunne vare litt lenger og at det ikke var så kaldt på føttene…

27 kommentarer:

Dagrun sa...

Jeg er håpløst lite flink til å tenke utseende på blogg. Jeg klarer ikke å engasjere meg der (tror jeg mangler noen feminine gen av og til), men jeg tenker som deg akkurat her: Hvit bakgrunn er greit til det meste innen foto, så jeg lar det være med det.

(Jeg har ikke engang en header jeg... )

Tofo sa...

Syns alt blir fint inne hos deg Petunia!
Jeg strever meg ihel, og skifter bakgrunn stadig vekk. Blir ikke fornøyd etter at det skjedde noe inne på den første malen min...plutselig ble datoen KJEMPESTOR. Tror det var noe med html eller hva det heter.

Ha en fortsatt fin dag;-)

Arya sa...

Har slitt jeg også - hatt mange av disse fancy scrappe-bakgrunnene, men etter at jeg nesten kuttet ut digi-scrappingen og kun satset på foto har jeg så langt endt opp med svart bakgrunn. Kjedelig kanskje, men samtidig rent.

Men kommer til å følge spent med her for å se om du får noen knase tips!

Bjørg 47 sa...

Siden jeg er litt sånn rosa, synes jeg min farge på min blogg er helt grei. Hvit bakgrunn er lett å lese. Ser at noen har mørk bakgrunn, kan være lekkert som bakgrunn for bilder, men vanskelig å lese. Ellers greit å forandre litt.

9na sa...

Jeg liker jo hvitt jeg så, synes det er delikat mot bilder og synes det er lett å lese mot og lyst og rent og fint og ...ja, pent, rett og slett...

Annepålandet sa...

Hvitt er fint! Det er vitenskapelig bevist at lys (hvit) bakgrunn med mørk (sort) skrift er mest lesbart. Jeg stemmer for hvitt!!
(En annen ting er at alt går tregere på bloggen jo mer stash det er, og det virker som om hvite blogger er raskere. Ikke vet jeg, men... Kanskje det er et optisk bedrag...?)

Gamleheksa sa...

Jeg er en utålmodig sjel som liker forandringer, særlig på bakgrunnen på bloggen :) Men så har jeg klart å rote til slik at jeg ikke får skiftet bakgrunnsfarge lenger. Enten må den være hvit som nå eller en av disse ferige bakgrunnene. Nå har jeg gitt opp å rette feilen, redd for å slette enda mere ;)

Var jo vant til din game farge og sunes liksom det var DIN blogg/DIN farge. Men man venner seg så fort til nye ting, synes hvitt er fint også jeg. Tror det er litt sånn som klær når vi pynter oss, vi tenker mest over det selv.

Tovepia sa...

Hvitt er rent og pent og oversiktlig og stilig. Jeg er litt blå av meg, så min går i gråfarger...hørtes rart ut...men slik er det;)
Ha en god dag og klem fra Trondheim;)

Kerstin sa...

Syns det det er kjekt med en forandring jeg... jeg forandrer min av og til...

sysn det bel fint med hvit bakgrunn jeg....

Evami sa...

Synes det blr flott med hvit bakgrunn:) Tekst og bilder vises godt:) Og så er det jo bare å bytte hvis ikke du trives med det:) FLott bilde av Skårungen:)

Tovepia sa...

Hei igjen, jeg er ikke god på dette. Går inn på tilpass, og så skrift og farge. Det ser ut som hex-koden er
#cccccc
Der er det jo muligheter til å blande etc, men jeg har bare vært innom de fargene som de tilbyr...Vet ikke om dette hjalp mye:D

bmfoto sa...

Synes bloggen din ble bedre jeg.. men så liker jeg hvit bakgrunn godt også. Veldig ryddig- bildene kommer godt frem. uansett en fin blogg.

Camilla :) sa...

Synes den hvite bakgrunnen ble kjempefin jeg :) Jeg har også hvit bakgrunn, og synes bildene kommer bedre frem :)

GAWO sa...

Jeg likte dette godt. Ryddig og fint og bildene kommer godt fram. Teksten også :-) Så sånn som dette kan du godt ha det en stund. Jeg er ikke noe flink til å forandre utseende på bloggen. det eneste som er nytt hos meg er et foto på fotobloggen......

Rigmor sa...

jeg synes det ble veldig fint med hvitt jeg :) De FLOTTE bildene dine kom så godt fremm :)
ha en flott kveld!

Vibekes lille grønne sa...

Det enkle er ofte det beste. Hvitt er rent og gir mer oppmerksomhet til bildene synes jeg.

GundaM sa...

Den var da nøytral og grei denne...

Syns og det er litt vanskelig med bakgrunnsfarge. Likte veldig godt den svarte jeg hadde før egentlig...

Ha en fin uke videre Petunia!

vibeke sa...

Kunne ikke tenke meg å skifte ut mitt bloggoppsett, for det har jeg laga sjøl, og det har blitt "meg". Etter å ha hoppa fra blogspot via wordpress.com til eget domene, så hopper jeg aldri tilbake til noe annet. Her kan jeg legge til innstikk og leke meg hvis jeg har lyst.
Nei - jeg liker mitt eget.

Ellers er jeg tilhenger av at bakgrunnen IKKE bør gå i sort med hvit skrift. Noen synes det er fint, jeg har vansker med å lese den hvite skriften. Også må det ikke være rotete.
Her på din blogg er det oversiktlig og "lett". Det liker jeg.

wigdis sa...

Jeg var også i tvil når jeg byttet bakgrunn til hvit, men nå liker jeg det veldig godt. Synes bloggen din er nydelig og det bildet du har på toppen er virkelig vakkert.
Jeg synes også bildene blir bedre med hvit bakgrunn.

Mikabella sa...

Åhhh han är sååå fin! han ser lite bekymrad ut. Vacker bild!

Kathrine sa...

han ser litt ut som jeg føler meg... den skårungen din.
Litt bekymret og litt utilpass...?

Bea sa...

Så vakkert bildet ditt er...
Fuglen er så nærme at du føler du bare trenger å strekke ut ei hand for å ta på den:o)

Klem

linsky sa...

Det ble fint med hvitt!
Jeg hadde det før, men nå er min svart. Vet at mange ikke liker å lese hvit skrift på svart bakgrunn, men jeg synes bildene blir så fine med svart bakgrunn.
Jeg bytter sikkert tilbake til hvitt når jeg blir lei.
Forandring fryder! :-D

Lappedamen sa...

Det er ingen tvil i min sjel. Hvit bakgrunn er mye bedre for øyet. Det er faktisk påvist i en eller annen undersøkelse/forskning. Altså, hvit bakgrunn med sort/mørk tekst gir en mye bedre leseopplevelse for oss som titter innom. Selv har jeg grønn bakgrunn, men har lenge tenkt på å endre til hvit bakgrunn. Og som du sier - du har bedre redigeringsmuligheter med hvit bakgrunn.

Evami sa...

Heisann!
Da kom jeg på å sjekke fargekoden på den blåfargen på bloggen du lurte på. Kan det være # 628095
Hvis det ikke er den,så sifra,og så skal jeg sjekke igjen:) Ha en strålende dag:) Klem Eva

Evami sa...

Ellers så er det en lys gra med kode # e6e6e6

RuneE sa...

Jeg lurer på om det er den samme vi har tatt bilde av? Min ble avfotografert ved Tveitevannet for to uker siden.

PS Angående bakgrunnsfarge: Jeg bruker mørke farger, men det er for ikke å distrahere fra bildene som for meg er det viktigste. Og så er det jo smak og behag da.