fredag 18. juni 2010

Fotefar

meretes føtter Det er ikke akkurat føttene mine på bildet, men fotefar etter Jølle og meg på tur. Og det er nå litt sånn her i livet at vi sette spor etter om vi vil eller ikke. Det kan jo være godt da, ved veiens ende, at man kan se seg tilbake og være takknemlig for det veien man valgte å gå…Fotspor

Jeg synes det passet så godt å ta med favoritt diktet mitt “Din veg” av Olav H. Hauge og samtidig vil jeg ønske dere en riktig god helg!

lav H. Hauge Din veg vers 1

Olav H. Hauge Din veg vers 2

Olav H. Hauge Din veg vers 3

Dette innlegget er et bidrag til Merete sin utfordring om å ta bilder av føttene. Besøk hennes blogg og bli med du også!

9 kommentarer:

9na sa...

Veldig fine fotavtrykk og diktet er vakkert men litt trist også... Jeg skulle ønske noen fulgte etter meg, jeg, tross alt, og ikke gjorde alle de samme feilene som meg.

lisa sa...

Til ettertanke, Petunia.

organic-lizzi sa...

Ja alt setter spor... & dette er både vakkert og følsomt....
Fortsatt deilig helg & Klemmm Randi

naturglede/Randi Lind sa...

Så nydelig! Takk for at du sa ifra om at jeg står der med fullt navn. Tenkte jeg like godt kunne gjøre det ei stund:) Vet ikke om det er lurt da men? Er jo litt greit pga.min sideblogg om "En smak av Østfold". Den er det faktiskt jeg som er tekstforfatter for, og ikke bare Naturglededama. God helg!

Anonym sa...

For en koselig blogg du har! Kom helt tilfeldig over den da jeg søkte etter sitater. Nå har jeg kost meg her inne en god stund og har lagret den på mine favoritter. Jeg har dessverre ingen blogg selv og kommer nok heller ikke til å få. Jeg er ikke så god på slikt, men det hender jeg snubler over en blogg av og til. De fleste virker det som det er unge jenter som skriver om klær og kjærlighet og det er jeg litt forbi. Vi er nesten på samme alder + 5 år og dette var helt i min gate og vi bor i samme bydel også. Takk for en hyggelig time her hos deg!

Vennlig hilsen Hege

Bobby sa...

Hej Petunia! Tack för kommentaren på min blogg! Jag gillar/like dina foton dom är fina.
H/Bobby:-)
Ps jag lägger till dig som favorit!

Skautrollet sa...

Kloke ord det der.
Angående marsvinklør; det er med dem som det er med hundeklør, de består av blodårer og nerver i midten og en hornkapsel utenpå. Det er jo denne kapselen vi klipper fordi den vokser seg langt ut og forbi "nerva". Ofte ser du hvor langt ut nerva som en rosafarge, spesielt på lyse klør. Du kan klippe nesten helt inn til denne rosa kjernen. Også tenker du deg at evt sorte klør har like lang nerve som de lyse og klipper deretter. Marsvinklør vil nok uansett være lengre enn hundeklør. Men det er viktig å passe på at de ikke blir for lange. Jeg bruker en liten klotang å klippe med.

Så flott at du legger meg til på bloggen din, det skal jeg gjøre med deg også. :))

Anne sa...

Mange fine ord fra din kant denne helga. Det gjelder bare å huske den litt hver dag :-)

Melusine sa...

Veldig fint skrevet,
og med gode bilder til å illustrere teksten :)

Jeg skal jammen sjekke ut den utfordringen!