tirsdag 20. juli 2010

Svanesjøen

Svanesjø 1 Det er kanskje litt oppbrukt og aldri så lite klisjéaktig å bruke tittelen “Svanesjøen” her, men det er nå akkurat det det er; sjø+svaner, så da får det bare bli slik… Svanesjøen er ikke bare fin musikk, men jeg forbinder det med vakker ballett også og i alle fall etter å ha sett disse to svanene danse. Sett på musikken fra Youtube klippet under her og se på svanebildene mine:)

 

DSC_0750

Svanesjø 3 Svanesjø 4Svanesjø 5 Svanesjø 6 Svanesjø 7Svanesjø 8 Svanesjø 3

13 kommentarer:

Min Verden sa...

Så nydelig! Svaner + sjø er Svanesjøen, sånn er det :)

Elins Strikkeri sa...

Nydelige svanebilder og viss ikkje dette er svanesjø så forstår ikkje eg!!

RuneE sa...

Svaner er vanskelige å få gode bilder av pga den hvite fargen (jeg sliter!), men her synes jeg du har fått den fint frem - og til og med sommerstemning!

Takk for kommentren - det er nok antennene på Liatårnet du ser både her og fra vinduet ditt. Det er vei opp, så det er omtrent som å gå på Fløyen. Noe må man gjøre denne "sommeren" :-)

Randi's Tanker sa...

Nydelige bilder fra "Svanesjøen"!

mrsnesbitt sa...

Lovely!

Berit's fotoblogg. sa...

Nydelige bilder og svaner:)

Hobbygåsa sa...

Nydelige bilder! Svaner er jo bare så lekre, og så gøy å ta bilder av. Høres ut som en slitsom ferie du har, med stiger og stillaser, men vedlikehold må jo til det også. Du vil nok kjenne deg igjen etterhvert i feriebildene mine - for jeg har vært i Bergen!! Jeg ble så imponert over ABCen din og jeg bare visste at denne byen måtte jeg besøke en gang - og i sommer fikk vi det til :-) Herlig by du bor i - det var en stor fornøyelse å se alt live. Jeg travet og travet for å finne parken med dør og paraply - noe så spennende! Ha en fortsatt fin sommer Petunia - og ta deg en pause innimellom med beisekostene!

Gamleheksa sa...

Nydelige fugler og flotte bilder. Joda, det er den virkelige Svanesjøen dette.

Gårsdagen tilbrakte jeg på Kapp hos svigerinna. Vi hadde mimredag og leste brev fra perioden 1982-88 og lo oss nesten skakke.

Lisa sa...

Jeg er bare kjapt inne på lånt PC! Er i på hytten hos min bror og ungene hans hadde med seg datamaskin. Jeg har fått lest bloggen din på ferien, men klarte ikke kommentere. Må nok lære meg litt mer om Iphone.
Min bror og konen jobber med dyr og jeg har vist dem dyreinnleggene dine og skulle du noen gang flytte sørøst over, har de jobb til deg!!!
Bare til å ringe dem!!
Ha fortsatt en fin sommer A!
Klem Lisa

Tinkerbell ... sa...

Underbara bilder ... Tack!!!

Inge sa...

Hej Petunia, hvor er det fantastisk smukke svane billeder.

Jeg kan se i min reader og i min blogliste at du har lagt O-siden ud, men jeg kan ikke komme ind på den...

Christine sa...

Heisann.

Gurimalla for noen flotte bilder.
Nå har eg lest mongen innlegg i bloggen din, og e mektig imponerte.

Annailo sa...

Nyyyydelige bilder!