mandag 13. september 2010

Uvær

Mandagstema Som jeg skrev på Mandagstemabloggen, så går vi nå inn i en årstid med mye vær! De første høststormene kommer sigende inn fra Nordsjøen og det er bare til å skalke alle luker eller gå i hi om du foretrekker det. Ukens ord er denne ganger er uvær… og jeg har en litt annen tolking på dette ordet

UVÆR

uvær For som rødhårete flest, har katten vår, Todd ,et ganske heftig temperament! Her brygger det skikkelig opp til uvær når “fy-tegnet” blr vist og han blir fort svart i blikket og legger ørene bakover… Og er han i skikkelig “grumpy” humør, kan det hende han fekter litt tilbake med “fy – labben” sin, sånn bare for å ha et ord med i laget og si at han ikke lar seg pille på nesen uten kamp!!! Men like fort som en et tordenvær en sommerdag, ruller det dårlige humøret hans over og han blir mild som en juninatt bare man gir positiv respons på ønsket adferd etter irettesettelsen! Ingen som er langsint her!!

22 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Vilken mysig gosig kramgo katt...trots humöret som går fort över.

Jag ser att det alltid blir ett rött kryss vid mina länkningar. Jag gör precis som det står - så himla svårt är det ju inte...beskär också bilden men det blir ändå ett kryss??

Martes atelie` sa...

Herlig. Vi har også en katt som er rødhåret. Ganske lik egentlig. Ha er meget sta og aksepterer ikke hvem som helst.

Johanna S sa...

Vilken sötnos - ser ut att bara vilja gosa hela tiden ;o)
Ha en fin start på veckan!

9na sa...

Næmmen så søt han er da, skikkelig godgutt. Må vel få være littegranne sinna vel...?

Anonym sa...

Hihi, han liknar min Timon och har har också häftigt humör. Tror det är som med människor som har rött hår, dom har ju häftigare humör :)
Ha en fin dag.
/Helena

LaDolceVita sa...

Vad fin han är när han myser är!... ha en bra dag!

gunknitter sa...

Herlige vesle Todd :) En litt terrier-aktig skrue, om eg skal få lov å blande hund inn i denne kommentaren :)) Eg har null erfaring med katter. Min bror har katt, men han stikk av når eg kjem. Katten alså.

Det er godt å sjå at dyr har vilje, men det er godt å oppleve at dei lyder også :)

Ha en fin mandag :)

June sa...

Morsom tolkning :)

Rantamor sa...

En mysig stund ...kanske innan ovädret ??? =)
Fint foto för övrigt.

Ha en finfin måndag.

AnneKa sa...

For et herlig uvær:)))
Har en her også som legger ørene bakover og blir mørk i øynene men heldigvis går det uværet meget fort over:)

Irene sa...

Nydelig katt ... temperament er bra, hehe. Det viser at han har personlighet :o)

Pialotta sa...

Riktig fin katt du har.. kan tänka mig han är ett riktigt litet oväder ibland:) Nu du fick jag upp bilden som den var utan mini:)
Ha de..

AnneKa sa...

Så heldig sønnen din er som får være ombord på den på leirskole, det er en flott båt og et flott tilbud til ungdommen. Har nettopp vært med å arrangere rokurs for en 7 kl og ifølge ungene var det den beste skoledagen de noen gang hadde hatt:) Selv er eg ivrig medlem av kystlaget her og elsker alt som har med båter og hav å gjøre. Men eg håper jo de som er på leirskole får fint vær, gjør opplevelsen litt finere:)

Lillis verden sa...

Skjønn katt! Temperamentet er det jeg digger mest med katter! De skal helst være sin egen herre og lar seg (bokstavelig talt) ikke pille på nesen. Det liker jeg ;)

Malys krok sa...

Du finner stadig på løsninger som er anderledes! Så også denne! Artig og søtt! Fin kosegutt, selv om han og kan vise krefter!
-MARGIT-

Marie sa...

Lika bra att hålla sig inomhus när det är oväder ute ;-) Vacker misse.

Linda sa...

Så fin han er der han ligger, uværet ditt!! Tenker han er som ei sol også ibalndt!!=)

Donald sa...

Meget udtryksfuldt! Søtnos, sødt ansigt, den lille kat kunne godt sove mens et uvejr passerer!

Mona sa...

Haha, det där känner jag igen. Ingen katt gillar tillrättavisningar och tvekar inte att visa sitt missnöje. Härlig bild på en sur Todd.

Anette sa...

rigtig fin tolkning af uvejr :) Skønt billede

Melusine sa...

Jeg har fått meg noen slike klor, ja, men godt er det at de ikke er langsinte! Todd ser da ut som en skikkelig go'gutt :)

Catta sa...

Herlig, altså!!! :D Sophie-jenta vår har det med å vifte med "fy-labben" om en er litt brå med henne, men kjenner en spillereglene hennes kan "fy-labben" veldig fort bare bli en myk labb som skal legges på nesen til den som bærer rundt på henne... Ikke mye langsint her heller, nei! :) Herlig innlegg av friskispusene deres også!! Det er litt koseligere å være syk med dyr i huset! Ikke blir man alene og ikke er de så veldig masete der de ligger :) Ha en fin kveld!! :)