søndag 31. oktober 2010

MANDAGSTEMA fremover

Mandagstema Det var Koselige Mette som startet Mandagstema februar 2009. Jeg syntes dette var en genial idé og har vært med siden starten. Vi vet jo alle at blogglysten og inspirasjonen går litt opp og ned, så da Mette ymtet om at hun ikke hadde tid og lyst til å holde roret på Mandagstemaskuten hver uke, så var Monica og jeg ikke vanskelige å be… Nå har jeg holdt det gående alene en stund, men synes det har vært litt strevsomt med å drive flere blogger. Jeg har hatt min egen blogg, ABC bloggen og Mandagstemabloggen å holde styr på og nå som ABC runde 3 er ferdig, måtte jeg ta meg en liten ”time out” og kjenne litt etter hva jeg vil fremover.. I samråd med Mette, bestemte jeg meg for å flytte Mandagstema til min blogg. Jeg håper likevel dere vil følge med på denne fotoleken… Til slutt vil jeg takke deg Mette for å vise meg denne tilliten!!!

Mandagstema ny logo

Mandagstema… Mange av dere vet jo hva dette er og har fulgt med lenge. Men for nye bloggere, så kan jeg fortelle at det ganske enkelt er en fotoutfordring hvor jeg kommer med et nytt ord/tema hver mandag hvor dere skal lage et innlegg med et eller flere bilder og litt tekst (om dere vil) med hva dere forbinder med dette temaet. Dette er ingen konkurranse, det er ingen premier og ingen fasit. Det er helt opp til dere å tolke temaet slik som dere vil. Men vi må jo ha litt regler her og jeg vil understreke at bilder skal være deres egne eller at dere har fått lov av den som har tatt dem, å publisere dem. Jeg forbeholder meg retten til å fjerne linker som inneholder støtende innlegg (som bryter med norsk lov og moralske/etiske regler samt innlegg som ikke har noe med mandagstema å gjøre). Bildet du bruker behøver ikke være av ny dato. Vi har alle måtte rote litt i fotoarkivene våre når enkelte tema har dukket opp!! Jeg setter velig pris på tilbakemedlinger fra dere og kom gjerne med tips om ord og tema vi kan bruke. Epost adressen min finner dere på profilen min her på Blogger.

Så da håper jeg dere vil fortsatt slå følge med meg fremover. Nytt ord vil bli publisert her på bloggen i morgen tidlig…. Et lite tips??? Noe som har foregått denne helgen;) (Hysj!!!)

Snakkes i morgen!!!

12 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

Så spennende! Har jo akkurat funnet dine himmelske onsdager, så får vel prøve meg på en og annen mandag også :)
Får so sett så mye flotte bilder, så takk for at du fortsetter jobben!
Ha en fin søndagskveld!
Klem
Lise

Bekka sa...

Kjempespennende, gleder meg til å se hva ordene/temaene blir :)
Klem fra Bekka

enn-08-i-exil sa...

Morrn.

Låter intressant och spännande.

Lycka till.
Ha de bra.

Hasse A

enn-08-i-exil sa...

Morrn.

Låter intressant och spännande.

Lycka till.
Ha de bra.

Hasse A

Monica sa...

Du er så superflink :)
Genial idè å flytte Mandagstema til din blogg :D
Stor klem fra ex`en :P thihi

9na sa...

Halloween???? Er det temaet? Knask? Knep?? Nei, nå vet jeg det! Klokkestillingen?

Irene sa...

Samme for meg hvor jeg finner Mandagstema, bare at jeg finner den :o)

Jeg henger med så sant jeg klarer!

Ha en fin ny uke, og jeg venter spent på hva "oppdraget" blir!

Hagemor sa...

hahaha...leste bloggen først nå, og trodde av overskriften jeg så en annen plass.... at ordet var fremover...jeg MÅ lære meg å lese skikkelig altså..
EC

Ida sa...

Sier som Monica,
du er SUPERFLINK!

Slenger meg kanskje med her etterhvert.

mreteveian sa...

Heisann, ser at jeg ramlet litt ut her, men har jo fundert på hvorfor jeg finner mandagstema-utlysningen hos deg. Nå vet jeg det, og nå er jeg innpå igjen sånn dann og vann 8du vet :-)
Hurra for at mandagstemaet fortsetter!

MARILYNS MARERITT sa...

Morsomt! Så hvorfor i all verden er fotoapparatet mitt ødelagt akkurat nå? ;-)

Marilyn

Thora sa...

Så gøy, dette må jeg følge videre, kanskje det blir høytlesning i lunchen for damene på jobb :-)) Jeg legger meg til som følger av din blogg, og gleder meg veldig!! Klem fra Thora.Walle@gmail.com