onsdag 1. desember 2010

HIMMELSK # 12

4987378325_b77095bd20_b[1] Desember! Jeg håper å se mange flotte himmelbilder i løpet av denne måneden også – akkurat slik jeg fikk se i november!! La dere gjerne inspirere av at det snart er jul og at vinteren definitivt er her…Logo himmelsk Himmelsk 12 a

Jeg bidrar med to “soppsky” bilder i dag. Bildene er tatt med noen ukers mellomrom nesten på samme sted på himmelen. Den første “soppen” er en snill sopp som man nesten får lyst til å spise. Den andre må jo være en “giftsopp” som det er best å holde seg unna!! Himmelsk 12 b

Deltakere på HIMMELSK # 12
n
Lyst til å være med på “HIMMELSK??
Reglene er veldig enkle! Hver onsdag legger jeg ut et innlegg på bloggen min med temaet HIMMELSK. Her kan dere sette dere på en linkliste med bilder og innlegg på deres egne blogger. Bildene må ha noe med himmelen å gjøre enten det er en nydelig solnedgang, utsiktsbilde med blå himmel, regnværsskyer, skyer med rare fasonger, fugler, fly, luftballonger… Ja, det er uante muligheter! Bruk øynene, bruk fantasien, BRUK KAMERA og vær kreative!! For hjelp til å bruke linktjenesten, INLINKZ, se HER. Hvordan man linker dirkete til et bestemt innlegg, kan du lære HER.

Himmelsk bygger på det engelske konseptet Sky Watch Friday. Det er den amerikanske bloggeren DOT, som startet opp det hele i 2007.

22 kommentarer:

Mandy Lou sa...

Herlige soppebilder, Petunia. Enig med deg at den første ser snill ut og den andre ganske så skummel. Ha en riktig fin dag!

REJEN sa...

Uha, det første ser flot ud, det andet kan man godt blive lidt nervøs over...;-D en god dag til dig og god bedring med din mand...

Inge sa...

Flotte skyer, spændende så forskellig himmmel og skyer kan se ud det samme sted.. :-)

Malys krok sa...

Tenk at det kunne bli så like skyformasjoner på samme sted til ulike tider! Ganske rart, men du så det og fikk det til å vare! Flott!!
Takk for kommentar i går! Selvfølgelig er det lov å gjøre det på denne måten, det er nok noe alle forstår! Ønsker god bedring til din mann! Og en bedre hverdag for deg også! Vet hvordan det er å ha ondt i ryggen! -Margit-

Maboe sa...

Flotte himmelske bilder, håper det går fremover med mannen din!

Rimkogeren sa...

Hvor er det to fantastisk smukke fotos, selvom det sidste vækker associationer i retning af a-bombens paddehattesky.

Anonym sa...

Der er noget uhyggeligt/dramatisk over billede nummer 2, ja! Flotte er de begge ;-)

Monica o Jacob sa...

Vad läckert, på andra bilden har molnen tromb eller atombombsform och ser på så sätt riktigt otäcka ut, snyggt
Ha en bra onsdag;-)

Lifecruiser sa...

Ja, jag kan bara hålla med dom andra: himla flotta bilder - och den andra ser faktiskt ut som en liten mini a-bomb - hua!

TorAa sa...

Her har du fanget inn spennende skyer. Nesten eventyrlige. Bare å sette fantasien i sving.


btw. God bedring med di mann

drengen sa...

Aldeles nydelige bilder! Slik himmel kan jeg nyte i evigheter og glemme alt annet.

Gunnar sa...

Ja den så litt "bøs" ut den siste skyen, ja.

Berit sa...

Heldig er den som ser detaljene! For mange er skyer bare nettopp det:"skyer", og de ser ikke at hver enkelt er forskjellig fra de andre. Har man litt livlig fantasi i tillegg, blir jo dagene litt festligere :)

Leonora sa...

Vakkert Petunia, det siste er jo helt fantastisk! Håper det går bedre med mannen din - og du - ikke tenk på kommentarer hos oss og slikt da, å ta vare på deg selv og dine er det viktigste nå.

Anette sa...

Flotte billeder. Billede nr. 2 er meget specielt med de flotte farver.

Anonym sa...

Ja, den nederste soppen er nok giftig, men også vakrest av de to, synes jeg. Det er jammen tusenvis av motiver der oppe i det blå - og dine to bidrag er kjempefine! Ha en fin dag videre, klem fra meg**

Anonym sa...

Fantastiske bilder, er også enig med de andre i at det nederste bildet er litt skummelt.
God bedring til din mann.
Ønsker deg en fin onsdagskveld.
Klem Mio

Mona sa...

Läckra himmelsbilder! Spännande att se vilken skillnad det kan bli. Första bilden känns bara positiv, men den andra inger skräck. Håller med dom som får association till atombomber.
Önskar din man god bättring!

Sommertid sa...

Ganske så rart å tenke på hvor forskjellig himmelen ser ut mangen ganger..flotte bilder ble det ut av det den her gangen.
God bedring til den pleietrengende, og håper du får tatt deg en pust i bakken også og at energien fylles på igjen.
En god førjulstid til dere i heimen :)

Gunsside sa...

Flotte, " morsomme" soppbilder. himmelen er fantastisk
God bedring med mannen ;))

Bekka sa...

Så fine bilder av spesielle skyer - likte spesielt godt bilde nummer to med de vakre fargene i tillegg til skyformasjonene :)
Klem fra Bekka

Qehenne sa...

Soppskyene var nå fantastiske! God at himmelen gir oss ett utall av motiver. Slapp av og kos deg litt innimellom alt. God bedring til din mann, og for all del ikke tenk på å kommentere rundt om.