fredag 3. desember 2010

Ønskeliste

Julen 2010 Hva ønsker du deg til jul? Det spørsmålet har jeg fått flere ganger de siste dagene og jeg må med flauhet meddele at jeg blir svar skyldig… Jeg aner ikke hva jeg skal ønske meg til jul… Jeg har jo ting og tang på ønskelisten, men det er større ting som jeg ikke kan forvente at ungene og familien skal innfri. Det beste av alt var jo å få seg en ny PC som kanskje kunne bidra til å gjøre bloggleden litt større igjen. Det treskeverket jeg har nå, holder på å drive meg til vannvidd. Og så kunne jeg ønsket meg at nettverket vårt fungerte ordentlig igjen og at vi ikke til stadighet ble kastet ut av det (hører dere det Nextgentel – dere lovet å ringe). Jeg hadde nok ikke blitt lei meg om det lå en iPad under treet heller, men det er ikke noe must.

Eldstemann hadde ikke problemer med å skrive ønskelisten sin for en del år siden. Han var vel rundt seks år og hadde akkurat lært seg å skrive. Da jeg ba han komme med ønsker til jul, var han ikke vanskelig å be. Ned på rommet forsvant han og etter en stund kom han opp igjen med en liste så lang som bare det… nedover arket var det oppført 50 punkter med lego og andre leker og da jeg kommenterte at han burde kanskje skrive noen klær på listen sin også, tok han arket og rablet ned et punkt til… 51: Undikk (undikk er bergensk uttrykk for truse)!!!

Forrige lørdag morgen, da jeg var tidlig ute med Jølle, så jeg det vakreste stjerneskuddet jeg noen gang har opplevd. Først fór stjernen over himmelen for så å eksplodere som et storslått fyrverkeri. Jeg mistet totalt munn og mæle, men så kom jeg på at jeg burde kanskje ønske meg noe… Jeg gjorde det, men en dame i Meland hadde nok sett det samme stjerneskuddet og ønsket før meg..

Men jeg tror egentlig at det største ønske jeg har akkurat nå, er at gubben skal blir frisk igjen og at alt skal bli back to normal og da får det så være med ny PC..Nissepakker_1_thumb[10][1]

12 kommentarer:

mreteveian sa...

Et sterkt innlegg, og jeg ønsker indelig at du får sisteønsket innfridd!

På en måte er det godt at vi har kommet dithen at vel ønsker vi oss materielle ting, på en måte, men samtidig kommer disse ønskene som ikke kan kjøpes for penger, selvom man er så heldig å få vinnerpottet først fra et stjerneskudd en mørk vinternatt.
*klem*

Sommertid sa...

Skjønner deg godt jeg på mange av de punktene du nevnte her..og jeg håper inderlig at det siste ønsket ditt går i oppfyllelse før julaften, imorra helst ;)

Stjerneskudd er spesielle..og heldige er de som ser dem og får sine ønsker oppfylt.
Ser kjøkkennissen er ute med pakke til seg selv fra seg selv...artig skrue han der :)
Ha en fin fredda og go helg og god bedring til din gubbe i heimen.

9na sa...

Jeg håper du får noe du ønsker deg til jul, Petunia. Håper kompisen blir bedre snart.. Hvordan går det? Fint innlegg. Jeg har skrivesperre tror jeg.

sigrid sa...

Måtte han raskt bli god igjen..

Adventsklem♥

hobbyvimsa sa...

Jeg håper også at mannen din blir frisk,og at du får ditt ønske innfridd.God bedring!!klem Linda:)

Koselig koselig sa...

Hei Petunia. jeg håper du får alt du ønsker deg til jul, både frisk gubbe, pc og iPad og kanskje en undikk eller to også (sånn bare for moro skyld) og litt til ... sjokolade også, kanskje kjøkkennissen finner fram noe godt til deg?
Førjulsklem fra meg :)

Anonym sa...

Synes du fortjener alt du skriver om her og jeg håper gubben din kommer seg. Jeg vet alt om hvordan er er å ha syk mann i huset. Heller alle ungene på en gang, enn mannen, sier nå jeg!!
Jeg tror menn har et forsterket syte-gen - eller så eier de ikke hemninger;)
God bedring til dere!

lisa sa...

Oj, det var meg som skrev den forrige kommentaren. Får ikke linken til bloggen til å virke her inne på blogspot bloggene, men du vet hvor du finner meg.

Turid sa...

Takk Petunia!
Vår rekke er den eneste med kjeller, så de skille seg litt ut. (3 stk)
B og A har stue og kjøkken nede og soverom oppe. Litt variasjoner ute og går... Og noen er speilvendte her også:)

Ja i år kan vi ikke pynte helt på gammel vane;) Må forandre på litt. Men det er gøyt nå når vi begynner å komme så langt. Men 2 dører til som må på plass før jul, og litt paneling og listing rundtomkring.

Flott innlegg du har skrevet her! Ønsker masse god bedring til gubben, og håper du får alt du ønsker deg;)

Fortsatt god helg!
Klem fra Turid;)

RuneE sa...

Helse foran alt - opplest og vedtatt :-)

Frk.Badegakk sa...

Poster svaret på spørsmålet ditt her også jeg:
Visst finnes det mønster, og ikke er det spesielt vanskelig heller. Men det er på engelsk da, og da får mange litt angst. De strikkes fra toppen og ned - altså med fingrene først.
Mønsteret ligger her:
http://www.knitty.com/ISSUEsummer06/PATTknucks.html

Og det er bare å spørre underveis, så kan jeg hjelpe etter beste evne=)

Håper virkelig at ønskene dine blir oppfylt. Frisk familie er viktigst av alt!

Tore sa...

Hei! Tore fra NextGenTel her. Ville bare oppfordre deg til å sende ditt kundenummer eller mobilnummer til privatkunde@nextgentel.no dersom du fortsatt trenger assistanse med abonnementet ditt. Mvh Tore Andersen