mandag 9. april 2012

Norwegian trolls

Trollet i skogen Norwegian Troll

Trollet i skogen!
Man kan godt forstå at de i gamle dager trodde på både troll, nisser og huldre.. Dette trollet traff jeg på tur i skogen i kveld. Dette er et uredigert bilde, hentet rett ut i fra mobilen. Jeg skvatt faktisk litt da jeg så det... Grunnen til at fantasien min spilte meg et puss, er nok en overdose påskekrim og alt for mye sjokolade!

13 kommentarer:

Bøllemamma sa...

Ooooo, skummelt :))

Mandy Lou sa...

Ikke bare bare å være troll lenger når folk flyr rundt i skogen med kamera hele tiden. Knalltøfft å få troll med på bildene. Og du drar vel tilbake en annen kveld for å sjekke om de fortsatt er der?

Hilda R.B sa...

Oi,oi det er troll i skogen!!!!
Herlig bilde.

sigrid sa...

Godt fanga!
Dei er no så sky.. ;-)

klem

mona.z sa...

Nydelig "trolsk" stemning:)

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg tenkte faktisk akkurat det samme selv, da jeg gikk i skogen for et par uker siden, og siden har jeg gått mange turer og tatt bilder av troll. Blir helt redd jeg, når de står der og skuler på meg - trollene. Fint bilde!

Marianne sa...

Herlig, Petunia!
Naturopplevelse! ;)

Lotta sa...

Läskigt läckert!!! så bra fotat!
Ha en fin vecka.
Lotta

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så fint, men litt skummelt bilde:) Skjønner godt at du skvatt.

ITAF sa...

Hehehe, ja den underbevisstheten og fantasien vår lever i beste velgående og spiller oss små puss rett som det er... Flott bilde :-)

Anne-Berit sa...

Et fantastisk bilde,som tatt rett ut av eventyret,men gu så skremmende for en som er så skogsredd som meg.Ser troll og farlige dyr overalt i skogen jeg,for ikke å snakke om alle nifse lydene jeg hører,usjj...
Ha ei beroligende uke:)

Pia sa...

Hahahaaa - kan godt skjønne at du skvatt! Fantastisk bilde og fantastisk natur :)
Ønsker deg en glad kveld!
Pia xx

Marit sa...

Troll, eller ikke - bildet ditt er flott! Akkurat sånne naturbilder er det jeg liker aller best! Mosegrodd bunn, trestammer og solen som skinner inn og lager stemning. Slik natur gir ro og avslapping, men også spenning og utfordring til fantasien. Liker at du går tett på motivet og måten du har fanget lyset på - lekkert!