torsdag 12. juli 2012

HIMMELSK # 93

4987378325_b77095bd20_b[1]Hei igjen! Ny runde av “Himmelsk” er nå lagt ut og det er bare til å sette seg på listen om du vil være med!   Nordmenn rømmer landet på jakt etter sommeren, kan vi lese i avisene. Jeg kan ikke klage på været her i Bergen, men det er kanskje fordi vi ikke er så godt vant?? Logo himmelskHimmelsk 93 1

Dagens bilder er fra sykkelturen gubben og jeg hadde i dag. Turen gikk hjemmefra og til Os sentrum. Været var litt utrygt, så jeg tok ikke med kamera og bildene er derfor knipset med mobilen. En fantastisk fin sykkeltur på nesten 5 mil. Jeg kjøpte meg ny sykkel i våres og jeg må ærlig innrømme at jeg aldri har likt så veldig godt å sykle. Det har mer vært et fremkomstmiddel, men jeg innser nå at jeg aldri tidligere har hatt ”rett sykkel”. Sykkelen jeg har nå er så utrolig lettrødd og det gjør jo sykkelgleden mye større. Valget falt på en sportshybrid og det føler jeg var rett valg til meg. Kanskje om jeg blir virkelig bitt av sykkelbasillen, kjøper jeg meg en racer til neste år….Himmelsk 93 3

Ja, det har til og med ”klikket” for meg. I går gikk jeg til anskaffelse av klikksko og hadde første turen med dem i dag. Den første milen gikk greit, men så skulle vi stoppe for å ta av litt klær og diverse og da var jeg litt for tøff da jeg stoppet og gikk i bakken så det sang! Jeg skrek lenge før jeg falt fordi jeg så jo helt klart hva som kom… Litt stiv i det ene kneet nå etter turen, men ikke noe som en ispose og en kopp kaffe servert til meg i sofaen ikke kan lindre. 12072012566

Dette bildet er tatt utenfor Oseana kulturhus som jeg hadde med bilde av for noen ganger siden. Slike store vindusruter (speil) innbyr jo til å ta bilder, ikke sant?? Det er skikkleig fint på Os. Gubben og jeg begynte å leke med tanken på å selge huset og finne oss et sted ved sjøen i Os kommune. Ut mot havet… Det er jo lov å drømme!

17 kommentarer:

Tina´s PicStory sa...

great shots! have a great week! :)

Anonym sa...

Au!!! Håper ikke det blir klikkende gærent framover da, nei det er vel bare en teknikk, du får øve hjemme? På et eller annet vis.

Kos deg og fine himmelbilder hos deg :) klem

HansHB sa...

Herlige bilder. Og grattis med nytt sykkelskosystem... Er selv ikke helt komfortabel med denne løsninga...
Ha en super kveld, med eller uten låste sko!

Randi sa...

Läckra bilder av en vacker miljö! Gillar dina tuffa skor!!!
Önskar dig en riktigt skön helg!

anette sa...

Efter en pause fra Himmelsk er jeg nu klar igen. Dejlige billeder som altid. Og jo sådan nogle vinduer er da helt oplagte til foto-sjov :)

Melusine sa...

Sykling er kjempegøy! Klikkskoene kommer du til å få teken på ganske snart, jeg var veldig skeptisk i begynnelsen, men etter en liten stund gikk det helt greit og nå kan jeg ikke tenke meg noe annet :)

Steffi sa...

Very beautiful photos,Petunia!Thank you for sharing and have a nice weekend!

Mariane sa...

Utrolig flotte billeder - wow - Hav en god uge

Toril sa...

Kjempefine bilder, og gratulerer så mye med nytt sykkelskosystem! Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld!:)

Birgitte sa...

Fine billeder og godt med en cykel der kan køre ;-) Håber du er ok stadig væk da det ikke er rart at være skadet ;-)

Gemma Wiseman sa...

It is a long time since I have ridden a bike, but my son rides one all the time! At the end of July (this month) he is going to ride the Andes in South America. He will be away for 4 months. He is raising money for children with cancer! I am so proud of him! Love your sunny views in these photos!

Deborah sa...

Rigtig fine fotos fra de norske fjelde.

Jeg kom først da jeg havde forberedt og postet på egen blog i tanke om det med himlen, der skal med på fotos.

Jeg tænkte mere på den som i overført betydning her. Det har jeg set nogen andre også har gjort imdimellem.

Går det ikke an, undskylder jeg, og skal nok tage mere himmel med helt bogstaveligt en anden gang. Håber dog I synes om fotos uanset.

Mona sa...

Ajajaj! Inte kul att ramla. Skorna ser superläckra ut, men själv skulle jag nog inte vilja cykla med skorna fastlåsta. Cykling är underbart. Jag har cyklat mycket förr i tiden. Har bl a cykelsemestrat och cyklat med tält, sovsäck och övrig packning.

Elisabeth sa...

Idag skickar jag några fina norska himmlar. Vi är nu på husbilstur söderut på v 17.

Inger-M sa...

Wow, så sprek du er! :-)

Lisbet / *LLL og Co.* sa...

God bedring med dit knæ!
*SMIL* og god weekend fra Lisbet/Danmark

Irén T. A. Færevaag sa...

Hei på deg! Slett ikke dumme bilder med mobilen. Det er min backup også om jeg ikke tør å ta med kameraet (eller glemmer det, host, kremt).

Så spreke dere er da. Det er litt av en tur fra Bergen til Os. Neste gang får dere ta fergen over her til Tysnes og sykle en rundtur før retur Bergen ;-)

Kule sko, men du så vondt det hørtes ut...au!