torsdag 15. november 2012

HIMMELSK # 111

4987378325_b77095bd20_b[1]Det går litt hals over hode her i dag. Jeg glemte rett og slett å lage klart et himmelsk innlegg i går kveld slik at det bare var til å poste nå på morgenkvisten… Jeg er ingen morgenfugl og vil helst bare ha fred og ro de første timene om dagen, så å stå opp og komme på at Himmelsk var glemt…. Ja dere kan selv tenke dere!!! Ikke hadde jeg planlagt noe bilde heller. Litt febrilsk leting i fotoarkivet på PCen og bildet som ble ”den heldige vinneren” er tatt i september mens det enda var litt blader igjen på trærne. Nå er nesten alt løv blåst av, men ikke si det til værgudene da! Jeg annonserte jo her for et par uker siden at ingen snø før alle bladene var falt av trærne… Jeg er fortsatt ikke klar for vinteren og ta gledelig i mot regn og noen herlige plussgrader en stund til!Himmelsk 111

Sånn da var Himmelsk nr 111 klart og humøret mitt er ikke så verst det heller Smilefjes som blunker

18 kommentarer:

Lotta sa...

Wow, vilken vacker bild du visar, vår natur bjuder verkligen på nya konstverk var dag!
Ha en fin vecka.
Kram Lotta

amo sin blogg sa...

God morgen :)
Ikkje verst å finne eit så flott bilde så tidleg på morgonen.
Einige med deg, snøen kan vente lenge enno :)

Ynskjer deg ein fin dag !
Anne-Mari

Mandy Lou sa...

Det hadde nå gått helt greit om Himmelsk ikke ble postet før i ettermiddag/kveld vet du. :)
Kjempeflott bilde!

Anonym sa...

Kult, jeg er med :)

Annemor sa...

Flott bilde, rare dager har vi alle.
Klem.
Mormor

Leonora sa...

Hehe du må ikke stresse så fælt med dette, vi venter til du er klar vi :-) Flott bilde du har, kjekt å se litt løv på trærne. Og hvem vet, kanskje klarer du å lure vinteren med dette så den holder seg unna ennå en stund. Vi har haugevis av varmegrader i dag, hittil en knallsol selv om tåke nå ser til å ta over, jammen ikke slikt vi er vant med her på denne tiden av året. Litt godt er det, jeg skal innrømme det - men jeg savner også snøen som gjør alt lysere, og som gjør at tur med hunden er gåtur og ikke sjansespill på speilblank is. Nyt helgen Petunia!

Malys krok sa...

Det var et flott bilde, det som gikk seirende ut av letingen på morgenkvisten! -Margit-

Anne sa...

Liksom så uvanlig at du henger bakpå :-)

Toril sa...

Det var et kjempenydelig og fint himmelsk bilde! Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld!:)

Gemma Wiseman sa...

A delightful scene in beautiful colours!

Deborah sa...

Et rigtig flot foto, og en fantastisk måde at starte dagen på.

Unknown sa...

Morrn.
Flott bild visar du som vanligt.

Min bild visar lite himmel...
Men den följer reglerna...

Ha de bra.

Hasse A Norge

Anonym sa...

Du hittade en mycket vacker bild. Hoppas att löven sitter i länge.

Laura sa...

such a beautiful autumn photo Petunia. I hope that you will consider sharing an offering for this year's 4th annual gratitude word quilt. You can find information about the project and how to participate at the top of my blog. If you’ve already sent something thank you. The quilt is growing quite expansive and with only first names, I can’t always remember who already shared. Feel free to write in your native language google translate is available on my blog so every one can read and understand one another. Every Blessing~ Laura

Unknown sa...

Nydelig bilde Petunia!!:))
Ønsker deg ei riktig god helg:))

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Så godt å se at du "holder koken" med disse hyggelige utfordringene! Så det er vanligvis blitt andre og tidligere "rutetider" nå, i forhold til de gangene jeg har rukket å mobilisere til deltagelse på torsdager? Har hatt så treg tilgang til nye bilder i det siste, sjeldent rykende ferske bilder å bidra med, pga mer trøblete overføring. God helg!

naturglede/Randi Lind sa...

Når jeg ser hva du kan finne fram i en fart av vakre bilder, så vet man jo at du har mer på lager! Nydelig. Ikke lett å følge med på alt nei. Synes det går over stokk og stein mer enn en gang denne høsten. Men det går seg vel til når desember banker på. Ønsker deg glade dager videre.

Anonym sa...

I'm like a light bulb I be happy n bright , n sad n gloomy the next second

------------------------------------------------------
lightsmade.com