torsdag 29. november 2012

HIMMELSK # 113

4987378325_b77095bd20_b[1]Blowing in the wind 2_thumb[6][1]Da er det siste torsdag i november og vi går inn i advent! Jeg må bare skryte og fortelle at jeg nesten er ferdig med julgavene!! Det i seg selv er jo aldeles himmelsk! Noen få igjen som skal kjøpes rett før julehelgen. Ellers er alt i boks! Ja, ikke julekakene da! De har jeg ikke begynt på en gang. Jeg må nok bake sirupsnipper i år. Har tenkt på dem i flere uker og fått vann i munnen!  Jeg tror nok desember blir travel nok uansett hva jeg har fått unna i november. Jeg liker ikke å gå på kjøpesenter når hele resten av bergens befolkning er der også. Så det er jeg i alle fall glad for at jeg slipper. Er du i rute til jul?? Syns du det har blitt for mye kav og stress med juleforberedelsene?

Bildene mine denne uken er blant annet av Jølle på tur ved Myrdalsvannet. Det er i grunnen litt artig å tenke på at jeg har fått en hund som er like glad i å titte på fugler som meg selv. Ofte er det han som oppdager dem lenge før meg. På det andre bildet er det en liten dompap som sitter og venter på tur for å komme til på fuglebrettet. En skikkelig julefugl! Ha en fin 1. adventshelg alle sammen!

Himmelsk # 113

15 kommentarer:

HansHB sa...

Herlige bilder! Nydelig himmel.
Men, klarer ikke å finne innloggingen til "Himmelsk".
Uansett, ha en strålende dag!

Anne sa...

Når sant skal sier er du mye mer i `rute` enn meg, men sant å si gir jeg litt blaffen å :-) jule skal benyttes til rekreasjon og ut på tur og da trengs faktisk ikke alle skal og skuffer å ryddes, he he

Jo ja det er dem som tor det har ramle helt for meg, jeg som var så `strigla`før, men blitt voksen shjø... he he Håper du er litt der du også Petuniavennen :-)

Jølle :-))) DET! er en himmelsk hund det :-)

naturglede/Randi Lind sa...

Så vakre bilder. Den dompappen er jo selve julefuglen for meg og Jølle er jo bare så levende selv på bilde!Jeg er i rute til jul også og det er jeg glad for. Greit å ta en tur til byen å se på alt, men ikke å stå i endeløse køer for å handle. Jeg vil helst hygge meg hjemme mest mulig i desember. Denne uken er julegardinene i stuen på plass og adventsstaken nesten ferdigpyntet. Nå skal kaker bakes og julemusikken snart fram. Knakende god helg til deg.

Leonora sa...

Jeg er i rute til jul - jeg har ikke startet ennå, og det er helt vanlig :-) Må være deilig å være ferdig med presangene da. Herlig Jøllebilde du har i dag! Kos deg med helg og adventstart, og nå tror jeg nesten at jeg er i gang og har bestemt at jeg også skal lage sirupsnipper nam :-)

Refleksjon på livsvegen sa...

Så vakre bilde du viser :-)
Jul vert det uansett.
Og for meg er innhaldet viktigare enn ramma rundt!
Nyt Adventstida :-)

klem frå Sigrid

TorAa sa...

Nydelig bilde, som vanlig.
Også jeg er nesten ferdig med julegavene. Innkjøpt i Chile, Argentina og Brasil; og i Frankrike og Tyrkia. Slik er det å være grandpa vagabond. Tenker på mine kjære på mine reiser...

PS. Takk for at du fortsetter som vert for Himmelsk.

Laura sa...

marvelous photos Petunia... wow!

Ingvill sa...

Hei! Flotte himmelske bilder:O) Enig med du der, jeg liker heller ikke å gå å handle når det kryr av folk. Jeg har heldigvis kommet godt i gang med gavene. Det er jo så mye koseligere å bake litt og kose seg med å lage litt juleting. Ha en toppers adventshelg, klem

Gemma Wiseman sa...

Love the turn of your dog's head! Amazing that he is so interested in birds! Beautiful photo!

Irene sa...

Herlige Jølle, en sann turvenn :)

Godt å være i rute, ikke sant? Jeg har begynt så smått. Men det er så utrolig mye annet å gjøre om dagen også! Og ut på tur er ren luksus som jeg må vente med.

Ha en fin helg!

Catherine sa...

Flotte billeder alle sammen :) God første advent weekend..

Mitt hverdagsliv sa...

Nydelige bilder. Koselig med hund - jeg låner naboens... Dompappen har ikke kommet til fuglebrettet ennå, men det er jo snøfritt og ikke jul ennå!

Melusine sa...

Nesten ferdig med julegavene! Høres vidunderlig ut :)

Herlig bilde av Jølle!

Elisabeth sa...

Høres himmelsk ut - å være ferdig med julegavene. Og du, den Jøllehunden den var skjønn!

Så her er altså denne siden som jeg ser fler linker til. Himmelsk. Gøy at jeg fant deg. Legger ved en link til et av bildene jeg tok på tur i går.

Fin mandag fortsatt da!

Anonym sa...

[url=http://www.optimadesign.pl]Tworzenie stron internetowych[/url]